Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 17. dubna 2013

Ozvěny ultimáta

Naši vojáci a lid vyjadřují nejvyšší znechucení nad gangstery z jihu Korei.

Kim Su Man, důstojník KLA řekl:
"Když celý svět ve sváteční atmosféře vítal Den Slunce, tak nějací gangsteři udělali v centru Seoulu 'skutečně' [sic] proti KLDR, na které za denního světla zapálil portréty, symboly naší nejvyšší důstojnosti. Je to urážka našeho života a duše. Naše lidová armáda rozdrtí všechny tyto gangstery, 'kromě těch, kteří je navedli'[sic]".

Kim Rjong, poddůstojník KLA řekl:
"Jejich šílenost zašla příliž daleko. Naše atomovky ve vteřině zasáhnou Seoul. Velký panoramatický obraz pak v Museu vítězné války, které je teď ve výstavbě, ukáže, jaký smrtící úder bude uštědřen těm, kteří si dovolit proklít Nebe."

Rju Tu Hjon, zástupce šéf inženýra v Sunčonské chemickém komplexu řekl:
"Pracujeme v duchu pomoci bojujícím vojákům na frontě. Až přijde rozkaz tak také poběžíme na frontu, a tam pošlemu v jednom ohni do pekla tyto nádoby hříchu."

Džang Čol Rjong, slévač z Čolima ocelárenského komplexu řekl:
"Musíme zabít tyto šílené psy a spálit zrádce v kotli vroucího oleje. Tekuté železo, které tu válcujeme, vylijeme na hlavy všech hyenských zrádců."




Korejci se nám tak rozohnili, až začali psát nesmysly. V každém případě už vidím, jak mírumilovný severní Korejec vaří lidi v kotli s olejem. Džuče je věčné!

Pro ty kdo chtějí vidět zmíněné pasáže:
some gangsters held a really against the DPRK
Our People's Army will crush all those gangsters but those who masterminded them behind.

Žádné komentáře:

Okomentovat