Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 2. října 2014

Byly vystaveny nové materiály potvrzující zločiny imperialistů z USA a Japonska

Dům třídního vzdělání města Gesong nově objevil a vystavil více jak 90 knih, které pomáhají v proti japonském a proti americkém vzdělávání a obsahují důkazy potvrzující zločiny spáchané imperialisty USA a Japonska, kteří napadly Koreu a vyplenily její poklady.

Vystavené publikace z Japonska a dalších zemí pojednávají o zločinech Japonských imperialistů, kteří zabily královnu Min a poslaly cennosti z jejího těla do Japonska, aby je tam prodaly v dražbě, ničili kulturní památky Korei a ukradly desítky tisíc relikvií keramiky Korjó a prodaly další cennosti do různých zemí.

Mezi nimi jsou data potvrzující, že Japonští imperialisté unesly mnoho korejských žen a přinutily je k sexuálnímu otroctví před tím, než je zabily a odvezly do ostrovní země věž Kjongčon v kraji Kuangsu, jedno z národních dědictví Korei.

Vystaveny jsou lahve s léky a pomůcky, které používaly misionáři z USA v Gesongu k zabíjení nevinných Korejců pod záminkou "léčby" a přitom si je fotografovaly. To odsuzuje americké imperialisty celému světu za jejich brutální zločiny.

Jsou tam také zbraně, které používaly imperialističtí agresoři z USA během Korejské války a nevybuchlé bomby objevené na staveništi silnice k chrámu Pakjong-Rjongtong a smrtelné zbraně používané k zabíjení vlastenců v kraji Rjonhjon a fotografické důkazy.

Nově objevený a vystavený je vzor pomníku vztyčeného Korejským lidem v roce 1871 jako důkaz jeho ducha boje proti agresi amerických a evropských mocností.



Tedy nevím, kolik světových lidí se bude moci podívat na tuto výstavu v Gesongu při vědomí, že jsou tam též vystaveny funkční výbušniny. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat