Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 22. dubna 2013

Komentář KCNA odmítá dezinformace šířené sílami zla

Pjongjang, 20. dubna (KCNA) -- Americký internetový deník World Net Daily, který hovoří za americké konzervativní síly nedávno uveřejnil nepravdivý článek, který spojuje bombový atentát v Bostonu a KLDR. Zveřejnil takové dezinformace, jako že KLDR využila agenta Al-Kaidy k útoku na USA.

KLDR kategoricky odmítá tyto zprávy namířené proti KLDR, které vypouštějí konzervativní deníky, které předstírají, že jsou médii, jako falešnou propagandu, která si nezaslouží povšimnutí.

Tento akt obviňování KLDR z účasti na atentátu v Bostonu, který cíleně spojuje KLDR a Al-Kaidu, je součástí špinavého plánu nepřátelských sil pošpinit prestiž KLDR a podnítit odpor proti KLDR.

Konzervativní síly USA se snaží dostat KLDR na "seznam" zemí podporující terorismus, který by z ní udělal cíl "války proti teroru", stejně jako Irák a Afghánistán.

KLDR zdůrazňuje, že není v kontaktu s Al-Kaidou a neustále zastává postoj, ve kterém oponuje všem formám terorismu podle mezinárodních konvencí proti terorismu,

Kdyby KLDR cítila potřebu napadnout USA, tak by se nesnížila k tak podlému skrytému terorismu.

Konzervativní síly USA by se měly stydět za svoje chování, ve kterém pošpiňují dobré jméno KLDR, země s atomovými zbraněmi, pomocí podobných praktik.


Na to, že tato dezinformace nestojí za povšimnutí, si jí KCNA celkem všímá. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat