Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 14. dubna 2013

V různých jednotkách Pjongjangu byly odhaleny mozaiky znázorňující Kim Il Sunga a Kim Čong Ila

Pjongjang, 14. dubna (KCNA) -- U příležitosti dubnových svátků byly v různých jednotkách Pjongjangu odhaleny mozaiky znázorňující Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila.

Mozaika "Velká země" byla vybudována v sídle čtvrti Rjokpho.

Kim Il Sung a Kim Čong Il mnohokrát navštívili tuto čtvrť a naznačili orientaci a způsoby změny v zemědělské výrobě a tak zajistili spolehlivé zásobování občanů ovocem a zeleninou.

Mozaiky "Velký Vůdce soudruh Kim Čong Il bude navždy s námi" a "Velký Vůdce soudruh Kim Il Sung bude vždy s námi" byly vztyčeny ve čtvrti Samsok a kraji Gangnam.

V mozaikách se odráží jejich nekonečná oddanost Kim Il Sungovi a Kim Čong Ilovi, kteří naznačili metody farmaření během svých procházek po polích i přes špatné počasí, kterým otevřeli cestu socialistické zemědělské výstavby.

Mozaiky byly také postaveny v sídle kraje Kangdong, na Univerzitě Kim Po Hjon, v Ústředním výboru Generálního federace odborových svazů Korei a na Ministerstvu ochrany země a životního prostředí.

Ceremonie odhalení mozajek se konaly v příslušných jednotkách.


To je zásadní rozdíl mezi jihem a severem. Na jihu tancují Gangnam style, na severu v Ganganumu stavějí mozaiku Kim Il Sungovi, což je jistě větší zábava, jak dokazuje počet shlédnutí na YouTube. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat