Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 2. dubna 2013

Náboženská organizace vyzývá k vlasteneckému boji proti praktikám USA

Pjongjang, 2. dubna (KCNA) -- Rada náboženských věřících Korei říká v úterním prohlášení:

Rada plně podporuje důležité rozhodnutí váženého Maršála Kim Čong Una, který je inkarnací lásky a důvěry, v souvislosti faktem, že tahy imperialistů z USA, které chtějí narušit suverenitu a důstojnost vrchního vedení země, se dostaly do extrémní fáze.

Rada vyzývá všechny vlastence doma i v zahraničí, aby se zúčastnili posvátného vlasteneckého boje proti praktikám imperialistů z USA, pomocníkům ďábla, v zájmu zachování míru a spravedlnosti, jak odráží vůle věřících KLDR, kteří si váží spravedlnosti a pravdy víc, než svých životů.

Ti, kteří si rádi zahrávají s ohněm shoří v plamenech, stejně jako hříšníci se dočkají Nebeského potrestání.

USA a vojenští gangsteři jihu Korei, kteří chtějí vypuknutí atomového holokaustu proti vůli mírumilovného lidstva, zemřou ve vroucím kotli, jelikož jsou nejbarbaštějšími Satany světa.

Atomové vydírání USA by mělo být potrestáno nemilosrdným atomovým úderem, jejich agresivní válka válkou spravedlivou, za národní spojení. Toto je silná zpráva KLDR a vyjadřuje jednomyslný pohled našich věřících.

Teď je čas pro všechny pobožné, kteří si opravdu přejí mír a spravedlnost, aby se zúčastnili skutečných akcí proti nenáviděným podkopávačům míru a válečným provokatérům.

Měli by vyhnat imperilistické agresorské síly USA, zdroj všeho nezdaru a bolesti, z této země při vědomí, že vtělení opravdové pobožné lásky a míru je pouze v ochraně národní hrdosti a suverenity.

Rada náboženských věřících Korei je pevně přesvědčena, že mírumilovné náboženské organizace a věřící jihu Korei, kteří si přejí zářnou budoucnost národa a mír, se zúčastní posvátného vlasteneckého boje za ochranu spravedlnosti, vědomi si své mise.



Tak když už na USA nefunguje zastrašováni atomovými silami, tak je potřeba zkusit i vyhrožování silami pekelnými. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat