Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 16. dubna 2013

Vrchní velení KLA zaslalo ultimátum loutkovým silám jihu Korei

Pjongjang, 16. dubna (KCNA) -- Vrchní velení Korejské lidové armády vydalo v úterý následující ultimátum loutkovým silám jihu Korei:

Svět je ve sváteční náladě na nadějný Den Slunce.

I přes přetrvávající akutní situaci v KLDR, všechen lid oslavuje Den Slunce, jako největší národní svátek.

Jen loutkové síly jihu Korei dali dohromady anti-komunistické gangstery na demonstraci proti KLDR v centru Seoulu za denního světla a během nich zapalovali portréty, symboly vrchní důstojnosti, což je trojnásobně prokletý zločin.

Všichni příslušníci armády a lid KLDR vřou znechucením nad tímto monstrózním zločinem.

Z pohledu této situace zasílá Vrchní velení KLA následující ultimátum loutkovým silám jihu Korei:

Od teď naše odplatná akce začne bez varování, jelikož v srdci Seoulu se pod záštitou loutkových autorit konají takové trojnásobně prokleté zločiny, které poškozují důstojnost vrchního vedení KLDR.

Našimi cíli budou ti, kdo se přímo nebo nepřímo zapojili do operace k poškození důstojnosti vrchního vedení KLDR a ti, kdo vyprovokovali pachatele a podporovali je ve zločinu a relevantní orgány a oddělení zodpovědných autorit.

Revoluční ozbrojené síly KLDR začnou okamžitě spravedlivé odplatné akce, aby ukázali, jak si příslušníci armády a lid KLDR váží a ochraňují důstojnost vrchního vedeni.

Vojenská demonstrace revolučních sil KLDR bude silná jak palice a zničí všechny nepřátelské síly urážející důstojnost vrchního vedení KLDR.

3. Jestliže loutkové autority opravdu chtějí dialog a vyjednávání, tak by se měly omluvit za všechny nepřátelské skutky proti KLDR a ukázat svým krajanům svoji vůli skutečně ukončit všechny tyto skutky.


To si také nemohly ty portréty loutkové síly loutkových autorit provést zápalné operace až po svátcích? Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat