Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 25. dubna 2013

Vážně popálení vojáci se zcela uzdravili

Pjongjang, 24. dubna (KCNA) -- Jun Kuan Džin a Kim Un Hjok, vojáci Korejské lidové armády, kteří se těžce popálili na svém těle, se zcela uzdravili a opustili Kangounskou provinční lidovou nemocnici díky upřímné oddanosti jejího zdravotního personálu a lidu města Uonsan.

20. února byli přijati do nemocnice po té, co utrpěli popáleniny druhého a třetího stupně na 15% svého těla. Vrhli se do domu v plamenech, aby bezpečně zachránili portréty smějících se Generalisimů Kim Il Sunga a Kim Čong Ila a zachránili rodiny žijící v domě.

Uskutečnila se série konzultací doktorů a v nemocnici byla provedena intenzivní léčebná kampaň dnem i nocí.

Doktoři a sestry podnikli dlouhé cesty dnem i nocí, aby zajistili léčebné byliny a výživné jídlo pro léčbu pacientů. Nemocnice učinila vše v jejich silách, aby zajistila různá speciální jídla v době stravování. Spolupráce renomovaných lékařů různých jednotek pomohla zvýšit účinnost léčby a navrátit pacientům jejich původní tváře.

Mnoho funkcionářů a pracovníků Konguonské provincie a města Uonsan navštívilo vojáky.

Přinesli vojákům, kteří prokázali svůj vznešený duchovní svět revoluční armády a ochránili majetek a životy lidu, mnoho povzbuzujících látek a výživných jídel a popřáli jim brzké uzdravení.

Vojáci ve středu odešli z nemocnice za vřelého loučení zdravotního personálu a zaměstnanců nemocnice na prahu oslav výročí založení Korejské lidové armády.


Ty vojáci si uměli vybrat termín vyléčení. Jen mi moc nejde do hlavy, kde v únoru doktoři a sestry dnem i nocí sbírali ty léčivé rostliny a jídlo, neb tou dobou bylo v KLDR -20°C. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat