Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 15. dubna 2013

Den Slunce si připomenuli v různých zemích

Pjongjang, 15. dubna (KCNA) -- Od 23. do 30. března se v zahraničí konaly různé akce, jako připomínka výročí narození Presidenta Kim Il Sunga (Den Slunce).

Zahrnovaly seminář a výstavu knih a fotografií v Nepálu, výstavu knih a fotografií v Rumunsku a přednášku v Srbsku a diskuzi u kulatého stolu v Kambodži.

V místech akcí byly vystaveny práce Presidenta a fotografie jeho revoluční kariéry a úspěchů.

Bam Dev Guatam, místopředseda Ústředního výbory Komunistické strany Nepálu (Spojené Marx-Leninské) ocenil Presidenta jako
vyjímečného vůdce 20. století a velkého vůdce pokrokového lidu.

C.P. Mainlai, generální tajemník Ústředního výbory Komunistické strany Nepálu (Spojené Marx-Leninské) řekl, že jeden z velkých úspěchů bylo vyřešení problému nástupnictví Vůdce pro úspěšné budování věci Džuče a socialismu.

Generální tajemník Nové Jugoslávské komunistické strany Srbska řekl, že President porazil imperialisty USA a Japonska, ochránil důstojnost a suverenitu země a národa a proměnil KLDR v socialistický ráj soustředěný kolem lidových mas.

Dodal, že všechny zázračné úspěchy v KLDR jsou plody myšlenky Džuče a Songun, které založil President.

Ouk Purik, President Kmérské demokratické strany Kambodži řekl, že Kim Il Sung založil Korejskou stranu pracujících, Korejskou lidově demokratickou republiku a Korejskou lidovou armádu a celý život moudře vedl svoji zemi k národní prosperitě.

Na akci v Nepálu byla přijata blahopřejná zpráva Drahému Kim Čong Unovi.


Opět se konali významné a masové akce, o kterých jsme všichni dozajista slyšeli a mnozí se jistě i zúčastnili. Jen co se dělo v Rumunsku jsme se nedozvěděli. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat