Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 30. dubna 2013

Elektrárna Manpho Jonha spuštěna

Elektrárna Manpho Jonha byla úspěšně postavena v KLDR.

Dokončení výstavby umožňuje přispět k ekonomickému rozvoji města Manpho a lepšit životní standard lidu.

Ceremoniál otevření se uskutečnil 26. dubna.

Přítomni byli Pak Pong Džu, Pak To Čun Jang Hjong Sop a dotyční funkcionáři, budovatelé elektrárny, lid a pomocníci z města.

U této příležitosti byla odhalena plaketa k připomenutí výstavby elektrárny "Manpho Jonha Elektrárna" podepsaná Drahým váženým Kim Čong Unem.

Premiér Pak Pong Džu, člen Politického výboru Ústředního výboru Korejské strany pracujících, přečetl děkovné poselství ÚV KSP dělníkům, kteří učinili pracovní úspěchy při budování elektrárny a jejich pomocníkům.

ÚV KSP v poselství říká, že elektrárna je živým krystalem láska k lidu Vůdce Kim Čong Ila a pyšným dílem éry Songunu, jelikož byla postavena nevyčerpatelnou duševní silou stavebníků, lidu a jejich pomocníků.

Poselství pak pokračuje:

Kim Čong Il poskytl inspekci města a vytyčil úkol vybudování menší vodní elektrárny a vedl dynamické vzedmutí ve výstavbě města svojí milující péčí.

Všichni stavitelé, lid města a jejich pomocníci vybudovali moderní elektrárnu, kde všechny procesy řízení generátorů jsou plně zautomatizované. Poselství vysoce oceňuje stavitele elektrárny a jejich pomocníky, že úspěšně uskutečnili odkaz Kim Čong Ila.

Rodong Šinmun





Konečně se podařilo za pomoci stavebníků a jejich přisluhovačů postavit ten jez s bleskem ve znaku. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat