Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 13. května 2015

Zapojme se do kampaně za přesazování rýže

Funkcionáři a další pracující lid na poli zemědělství, vojáci a všechen další lid by se měli zapojit do kampaně za přesazování rýže.

Imperialisté, nespokojeni s rychlým růstem KLDR a faktem, že se lid má lépe, eskalují tlak na ekonomické sankce v zoufalé snaze dusit je nedostatkem jídla a otřást tak jejich víru v socialismus.

Skutečnost ale ukazuje, že produkce obilnin není jen obchodní otázkou, která řeší problém s jídlem, ale tvrdým třídním bojem za obranu bašty socialismu.

Aby bylo možno rozhodně zvýšit produkci obilnin, tak je potřeba dokončit přesazování rýže ve správnou dobu. To umožní zvýšit výnos na hektar rýžového pole a déle pak to umožní dosáhnout cíl v produkci obilnin vytyčený Stranou. Kampaň za přesazování rýže je kampaní za implementací myšlenek Strany a obranou její politiky.

Kampaň může být úspěšná jen v případě, že nejen funkcionáři a další pracující lid v oblasti zemědělství a i všechen další lid se zapojí, jelikož je se jedná o urgentní kampaň a kampaň náročnou na práci.



Kromě problému s jídlem KLDR roste a lid se má lépe. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat