Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 10. dubna 2013

KAPMV vyzývá cizince na jihu Korei k evakuaci

Pjongjang, 9. dubna (KCNA) -- Korejský asijsko-pacifický mírový výbor vydal v úterý následující prohlášení:

Situace na Korejském poloostrově se každým coulem blíží termonukleární válce díky jasným nepřátelským aktivitám Spojených států a válečných štváčů z jihu Korei a jejich kroků za válku proti KLDR.

Současná situace závažně ohrožuje mír a bezpečnost nejen na poloostrově, ale i ve zbytku Asie a Pacifiku.

KLDR už deklarovala silnou vojenskou protiakci k obraně důstojnosti národa a suverenity země před rostoucí hrozbou agresorů.

USA a váleční štváči jihu Korei hledají příležitost k rozpoutání války proti KLDR, když dali jihu Korei přístup ke zbraním hromadného ničení, včetně atomových zbraní.

Jakmile dojde k válce na poloostrově, tak se bude jednat o frontální válku, tzn. nemilosrdnou posvátnou válku odplaty KLDR.

KLDR nechce, aby se cizinci žijící na jihu Korei stali obětmi války.

Výbor informuje všechny zahraniční instituce a podniky a cizince, včetně turistů v Soulu a ve všech ostatních částech jihu Korei, že jsou tímto vyzváni, aby v předstihu v zájmu bezpečnosti přijali opatření pro svůj úkryt a evakuaci.


O tomto výboru jsem zatím ještě neslyšel, nějaká novinka. Ale je hezké, jak KLDR používá stejná antonyma - mír = válka, blaho = nedostatek, demokracie = diktatura ... Orwell by měl z KLDR radost. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat