Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 7. ledna 2015

Tvorba literárních prací v plném proudu

Pjongjang, 7. ledna (KCNA) -- Spisovatelé KLDR se stávají součástí skutečnosti, aby vytvořili díla jako srdečnou odpověď na novoroční výzvu Maršála Kim Čong Una.

Vytvořili nejméně 200 děl.

Na začátku roku spisovatelé ÚV Svazu spisovatelů Korei zašli do Textilního mlýna Kim Čong Suk, Východního termální elektrárny a dalších jednotek hlavního města. Předali tam pracujícím materiální pomoc a provedli informační službu a agitaci na frontové linii. Vytvořili práce reprezentující hluboké v čase a silné v apelu.

Masy vysoce ocenily básně odrážející nebesky vysokého ducha armády a lidu ve frontálním útoku za konečné vítězství plni přesvědčení v jisté vítězství.

Spisovatelé provincií Severní Hamgjong a Jižní Pjongan a dalších zašli do Oceláren Kim Čeka a Oceláren Čollima, Dolu mládeže Čongsong a dalších podniků a zaznamenali svými pracemi úspěch.

Tucty krátkých básní podněcují členy Strany další lid.

Pjongjang, 8. ledna 2014 (KCNA) -- Básníci ÚV Svazu spisovatelů Korei vytvořili přibližně 20 del a písní podněcující lid v bitvě za splnění úkolů vytyčených Vrchním Vůdcem Kim Čong Unem v jeho novoročním poselství.

Básně a písně vyjadřují odhodlání armády a lidu jistě budovat prosperující národ který dělá čerstvé skoky svojí neporazitelnou odvahou. Básně také ukazují pevné odhodlání lidu učinit úspěchy pod vedním Kim Čong Una tento rok.

Mezi tím se básníci vydaly provést agitaci do Textilního mlýnu Kim Čong Suk, Východního termální elektrárny a dalších jednotek hlavního města, aby povzbudili zaměstnance k novým pracovním výkonům.


To jen pro ty, kteří si myslí, že KCNA je originální. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat