Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 2. ledna 2015

Kim Čong Un navštívil na Nový rok Pjongjangský sirotčinec a dětský dům

Pjongjang, 2. ledna (KCNA) -- Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády navštívil 1. ledna Pjongjangský dětský dům a sirotčinec, aby požehnal dětem do Nového roku.

Milované děti mu předali novoroční pozdravení a kytice.

Řekl, že přišel navštívit tento dětský dům a sirotčinec hned po skončení novoročního poselství, aby se setkal s dětmi na Nový rok, tak jak jim slíbil během návštěvy v říjnu minulého roku.

Prošel se po různých místech, včetně jídelny, pečovatelny, učeben, ložnic, brouzdališť a místností pro intelektuální hry, aby se dozvěděl, jak děti tráví Nový rok.

Byl velmi spokojen, když viděl, že děti mají výživnou a speciální stravu na svých stolech. Jeho tvář zářila širokým úsměve, když řekl že velmi potěšen, že děti si hezky užívají Nový rok.

Poznamenal, že Pjongjangský dětský domov a sirotčinec plně odráží výhody socialistického zřízení v zemi a podtrhl potřebu, aby funkcionáři a zaměstnanci splnili svoji zodpovědnost a zajistili, aby děti pocítili milující vřelou péči Strany k nastupující generaci a budoucnosti.

Vyzval k výchově dětí tak, aby se rozvíjela jejich morální stránka, kreativita a nezávislost tak, aby z jejich řad vzešli vojáci, doktoři a hrdinové a za tím účelem by všechny sestry a učitelé měli mít dobré kvality vzdělávatelů stejně jako mateřskou vřelou lásku.

Pak shlédl vystoupení dětí a nechal se s nimi vyfotografovat.

Řekl, že celá země bude jasnou jen když po ní bude slyšet dětský smích a dodal, že smích dětí, jejich zpěv písně "Jsme nejšťastnější na světě" bude znít hlasitěji po celé zemi, která tvoří revoluci.

Pak znovu požádal funkcionáře, sestry, učitele a zaměstnance, aby úspěšně vychovali děti jako jejich skutečné matky a nechal se s nimi vyfotit.

Byl doprovázen Han Kuang Sangem, Ri Če Ilem a Kim Jo Čong, zástupkyní ředitele odboru Strany.





Nemá to ten hoch špatně vymyšlené s tím vychovat z dětí vojáčky a hrdiny. Mimochodem KCNA dnes vydala celkem 8 článků s rozborem obsahu novoročního poselství - to nedělala ani za Kim Čong Ila. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat