Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 6. ledna 2015

Masové shromáždění v Pjongjangu

Pjongjang, 6. ledna (KCNA) -- V úterý se konalo na náměstí Kim Il Sunga v Pjongjangu shromáždění, za splnění úkolů vytyčených Nejvyšším Vůdcem Kim Čong Unem v jeho Novoroční výzvě.

Přítomni byli Kim Jong Nam, Čoí Rjong He, Kim Ki Nam a další vysocí funkcionáři Strany a státu, funkcionáři organizací pracujících, ministerstev a národních institucí, funkcionáři, hrdinové, zasloužilí občané a straníci a úředníci, organizace pracujících, institucích, univerzit, továren, podniků a JZD Pjongajngu.

Kim Su Gil, Vrchní tajemník Pjongjangského městského výboru Korejské strany pracujících přečetl zprávu.

Zpráva říkala, že Kim Čong Unova novoroční výzva je vojenský prapor, které zakořeňuje přesvědčení o jistém vítězství a revoluční nadšení do všech vojáků a lidu a silně povzbuzuje je ve všeobecné ofenzivně za oslavu důstojnosti země a dosažení prosperity a dodal:

Funkcionáři, členové strany a další lid Pjongjangu loni konsolidovali politické a ideologické pozice a překročili svůj plán pro národní ekonomiku jako srdečnou odpověď plánu a záměru Strany.

Kim Čong Unovo energetické vedení a hluboká milující péče slouží jako základna, která pomáhá zaznamenat vynikající úspěchy při výstavbě prosperujícího národa.

Zpravodaj vyzval funkcionáře, členy Strany a další lid města, aby dynamicky postupovali směrem k místu velkých oslav Října věrni heslu "Všichni se zapojme do všeobecné ofenzivy za urychlení konečného vítězství v revolučním duchu hory Bekdu!"

Následovaly proslovy Min Il Honga, ředitele Textilního mlýnu Kim Čong Suk, Předsedkyně správní rady JZD Rihon ve čtvrti Sadong, Mun Čol, předseda Pjongjangského městského výboru Ligy mládeže a Kim Ho, děkan fakulty Univerzity technologie Kim Čeka, zastupující dělníky, rolníky, mládež a inteligenci.

Řečníci podtrhly potřebu vzedmutí ještě silnějších větrů za vytvoření Korejské rychlosti pod vedením Kim Čong Una a tím oslavit tento významný rok jako rok velkých vítězství a revolučních významných událostí.

Všichni účastníci shromáždění přísahali stát se důstojnými vítězi ve všeobecné ofenzivě za urychlení konečného vítězství v revolučním duchu hory Bekdu shromážděni okolo Ústředního výboru Strany v čele s Kim Čong Unem.

Na závěr shromáždění se konala demonstrace.
Pjongjang, 6. ledna 2014 (KCNA) -- V pondělí se konalo na náměstí Kim Il Sunga v Pjongjangu shromáždění, za splnění úkolů vytyčených Nejvyšším Vůdcem Kim Čong Unem v jeho Novoroční výzvě.

Přítomni byli Kim Jong Nam, Pak Pong Džua další vysocí funkcionáři Strany a státu, funkcionáři organizací pracujících, ministerstev a národních institucí, funkcionáři, hrdinové, zasloužilí občané a straníci a úředníci, organizace pracujících, institucích, univerzit, továren, podniků a mládež a studenti.

Mun Kojong Dok, Vrchní tajemník Pjongjangského městského výboru Korejské strany pracujících a člen ÚV KSP přečetl zprávu.

Zpráva říkala, že Novoroční výzva je povzbuzující prapor, které zakořeňuje přesvědčení o růžové budoucnosti Kim Il Sungovi Korei a revoluční nadšení do všech vojáků a lidu a je důležitým vodítkem ukazující jako zkratku k čerstvému skoku kupředu a inovacím.

Poznamenal, že loni celá Strany, armáda a lid podnikli frontální útok v podpoře nové linie Strany v rozvoji na dvou frontách současně a tak k zajištění vynikajících úspěchů v bodování prosperující socialistické země a obraně socialismu.

Dodal, že tyto úspěchy jsou vzácným plodem jedinečné moudrosti Kim Čong Una a jeho vyjímečného vedení a jeho vřelé lásky k lidu.

Zpravodaj vyzval funkcionáře, členy Strany a další lid města, aby přispěli k oslavě toho roku jako roku mohutného boje a roku změn.

...
...

Následovali proslovy Ri Col Mana, místopředsedu vlády a ministra zemědělství, Tong Čong Hoa, ministra výstavby a stavebnictví, Mun Čun Guanga výzkumníka Kim Il Sungovi, Čoí Mjong Haka, předsedy Ligy mládeže Kim Čekovi Univerzity technologie zastupující dělníky, rolníky, mládež a inteligenci.

...
...

Na závěr shromáždění se konala demonstrace.
 





Prostě každý rok se konala nějaká originální demonstrace. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat