Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 27. ledna 2015

Novoroční poselství Kim Čong Una je podporováno Českou organizací a Thajskou osobností

Pjongjang, 27. ledna (KCNA) -- Asociace Česko-korejského přátelství hory Bekdu vydala 16. ledna prohlášení na podporu novoročního poselství Vrchního Vůdce Kim Čong Una.

Prohlášení cituje Kim Čong Una kde říká, že je potřeba odstranit nebezpečí války, uvolnit napětí a vytvořit mírové klima na Korejském poloostrově.

Úřady jihu Korei by měly ukončit všechna společná vojenské cvičení s USA, mocností, která rozdělila Korejský národ na dva a přinesla strádání národním rozdělením na 70 let a měly by odmítnout provádění anachronické nenávistné politiky proti KLDR a statečně provést změnu své politiky.

Armáda a lid KLDR pod vedením Korejské strany pracujících v čele s Kim Čong Unem jistě získají konečné vítězství a bez zaváhání dosáhnou národní spojení, což je celoživotní sen Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila.

Čanij Longoen, předseda Thajsko-korejské asociace přátelství v prohlášení z 21. ledna řekl, že Kim Čong Un, vrchní Vůdce Korejského lidu, veřejně pronesl novoroční výzvu ve které vyzval všechny Korejce, aby se zapojili do všeobecné ofenzivy za urychlení konečného vítězství revoluční věci Džuče.

Vyjádřil víru, že Korejský lid dosáhne čerstvého úspěchu ve svém boji za budování kvetoucího národa a spojení země tím, že úspěšně implementuje úkoly vytyčené Kim Čong Unem v jeho výzvě a pod jeho vedením.



Tedy poslední dobou je to nuda nuda, šeď šeď, tak alespoň Česko-korejská asociace nezklamala. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat