Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 14. ledna 2015

Lid KLDR se zapojil do přípravy na farmaření

Pjongjang, 13. ledna (KCNA) --Lid KLDR se zapojil do kampaně za pomoc venkovu jako odpověď na novoroční výzvu Vrchního Vůdce Kim Čong Una, který vyzval k obratu ve zlepšování životního standardu lidu, především pak zemědělské produkci, chovu zvířat a rybaření tento rok.

Obyvatelé provincie Severní Huanghe dodali JZD desítky tisíc tun hnoje a zemědělského materiálu, včetně nářadí, vinylových desek a příslušenství pro traktory.

Funkcionáři a zaměstnanci různých orgánů a průmyslových komplexů v provincii spolu s ženami v domácnosti zašli do JZD kam, dodali materiální pomoc a pomohli rolníkům v přípravě na farmaření.

Lid provincie Jižní Mangjong dopravil 4. ledna desítky tisíc tun hnoje do JZD, a provincie Džagang a Kanguon zmobilizovaly všechen lid, aby dopravily hnůj na pole JZD.

Funkcionáři ministerstev a národních institucí 9. ledna zašli do JZD jako součást prvního pracovního pátku roku a dodali mnoho hnoje a zemědělského materiálu a povzbudili zemědělce v přípravě na farmaření.




Je až neuvěřitelné, kolik hnoje mají lidé nacpaného ve slamnících a těší se, až jej konečně v lednu dodají na pole. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat