Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 20. října 2009

Cinitele by se meli misit s lidem

Toto se stalo jednoho dne v breznu Juche 48 (1959). Vecny president a nejvetsi vojevudce vsech dob Kim Ir Sen jel na inspekci do kraje Sonbong v provincii Severni Hamgyong. Kdyz videl jezero oknem svehom auta naridil ridici, aby zastavil.

Vystoupil z auta a zeptal se zdejsich predstavitelu, jake maji plany s jezerem, jake ryby v nem ziji a v jakem stavu je dno jezera.

Protoze predstavitele nemeli zdani, byli zmateni.

V tom okamziku si vsiml mistnich, kteri ho prisli pozdravit a pokynul jim, aby prisli blize.

President promluvil se starsinou, zeptal se ho, jak dlouho zil v teto vesnici a zeptal se i ostanich, jak dlouho zili v teto vesnici.

Kdyz je vyslechl zeptal se, jake ryby ziji v tom jezere.

Starsina a obyvatele vesnice mu rekli o historii jezera, jake ryby tam ziji, jelikoz to vedeli.

Po jejich vyslechnuti prisel President k brehu jezera a zahledel se na jeho klidnou hladinu. Pak se znovu zeptal vesnicanu na hloubku jezera a proc je jezero tak kalnu.

Starsina mu rekl jak je jezero hluboke a vysvetlil, ze dno jezera je pokryte piskem a bahnem a tak se zakaly, jelikoz se do nej vleva reka Tuman.

President prisne pokaral cinitele a rekl: Pokud chtete neco vedet, bezte mezi lidi. To vas povede ke znalosti.

Celozivotni moto Presidenta "Lide jsou muj Buh" bude dlouho nas diky tomuto pribehu!



Ano reakcionari a zahaleci. Bezte mezi lidi. Poslouchejte je a budte jim prikladem. Jen tak muzeme vyhrat slavnou bitvu za nasi spravedlivou vec. Jen takto uvedomneli predstavitele mohou nest prapor vitezstvi slavne Korejske revoluce. Vivat Juche! Na veky s vecnym Presidentem!

Žádné komentáře:

Okomentovat