Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 14. října 2009

Songunsky revolucni soudruh


Drahy vudce, slunce naseho zivota, hlava vsech proletu a generalni tajemnik Kim Jong Il si jednoho podzimniho dne Juche 93 (2002) zavzpominal na pocatecni dny Songunskeho revolucniho vedeni.

Zamyslene si vybavil den, kdy vystoupil na slavnou horu Osung a rekl, ze Songunska politika je jedna pro vsechny lidi.

V dobe, kdy se cela zeme topila v slzach po necekanem umrti jejiho velkeho Presidenta Kim Ir Sena, ti kteri stale verili, byli armada a lide a jejich neotresitelna duvera ve Stranu a Vudce.

Povzbuzen timto vedomim, prekonal prirodni a historickou katastrofu a tim frustroval imperialisty, kteri se snazili potlacit DPRK.

Vira, ze muze jiste zvitezit, mu dodala nevycerpatelnou odvahu.

Toho dne rozhodne rekl: Viteztvi bude nasledovat vitezstvi! Jestlize mame vyhrat uplne vytezstvi tak nas ceka hodne prace a mame pred sebou dlouhou cestu. K privitani dne Vitezstvi se musime jednotne semknout okolo Strany jednim duchem a jednou vuli a odpovedne vykonat, nasi povinnost. Doufam, ze budete mit neustale na pameti vas vzacny titul - revolucni soudruh Sungunske ery.

Predstavitele strany, hluboce dotceni tim, co jim Kim Jong Il prave rekl, k nemu vzhledli jak je a armadu nazval Sungunskymi revolucnimi soudruhy, sdilejic s nim stejnou ideologii a vuli.



Ano vy prasivi imperialisticky psi. Revolucni soudruzi Songunu jsou vam v patach. Nikdo nemuze premoct revolucni soudruhy Songunu pod vedenim Draheho vudce Kim Jong Il. Ani se o to nepokousejte, nebo uvidite! Korea je jedna! Koreu si rozvracet nenechame! At zije Juche! At ziji hrdinove hory Osung!




Žádné komentáře:

Okomentovat