Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 28. října 2009

Vytah z lasky k lidu

Generalni tajemnik Kim Jong Il, vudce ke skvelym zitrkum, hlava vsech pracujicich a nevysychajici studnice moudrosti, navstivil v jeden srpnovy den tohoto roku nove postaveny obchod Pothonggang.

Po te co se rozhledl po prvnim a druhem patre zastavil se v prvnim patre a zeptal se predstavitelu obchodu, jestli je v budove vytah.

Kdyz se dozvedel, ze zastupci obchodu nepredpokladali vystavbu vytahu pri navrhu obchodu, ktery mel jen dve patra, rekl: Muze byt obtizne pro starsi lidi jit vzhuru do druheho patra pesky. Nebude to problem pro mlade, ale bude to neprijemne pro starsi a zeny jit nahoru a dolu po schodech a pritom nest zbozi.

Pripomnel zastupcum obchodu, ze vsechno co delaji by meli delat tak, aby to bylo prijemne pro lidi a nepripustit ani nejmensi neprijemnosti.

Jak je z predesleho zrejme, Kim Jong Il mysli na blaho lidi, kteri budou veci uzivat. Diky jeho dobrotivemu pohledu na lidi byl pred otevrenim v budove instalovan vytah.



Kim Jong Il to s nama se vsema mysli dobre. Nemuzes chodit, dostanes vytah. Ne jako imperialisti, kteri by postavili nanejvys jezdici schody. Kim Jong Il nas ma vsechny rad, ale jen skvely lide Severni Korei maji moznost se nechat takto chyckat. Za Koreu pro cely svet. Za socialismus. Za Songun!

Žádné komentáře:

Okomentovat