Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 23. října 2015

Kim Čong Un si prohlédl dokončenou ulici vědců Miré

Kim Čong Un, Pvní předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obrané komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády si prohlédl dokončenou ulici vědců Miré, která bude sloužit jako vzor Džuče orientované architektury a pohádková ulice věku Strany pracujících.

Když se pokochal pohledem na ulici tak řekl, že čím víc se na ni dívá, tak velkolepější a krásnější se mu zdá. Radostně poznamenal, že viditelně prokazuje myšlenku Korejské strany pracujících o dávání přednosti vědě a nadání a je to módní ulice kde je dokonale sladěn charakter Džuče, národní identita, originalita a umění a jedinečný styl, který se objevil v Pjongjangu jako ikona kulturního ozáření.

Řekl, že je nepředstavitelné postavit ulici s tisíci byty pro rodiny a více jak 150 zařízení sociální vybavenosti pomocí standardních metod za jeden rok. Pak nadšeně řekl, že dokončení ulice vědců Miré přesvědčí každého, že vzhled země se změní k nepoznání za dalších 10 let, jelikož co dříve trvalo 10 let teď trvá 1 rok.

Když se podíval po různých místech ulice, tak se detailně seznámil s její stavbou.

Řekl, že je nádherné sledovat věž 53. patrového mrakodrapu, který byl postaven tak, že připomíná elektrický obvod, aby každý již z dálky věděl, že se jedná o ulici vědců Miré a dodal, že všechny budovy byly postaveny za přísného použití formativního umění.

Byl potěšen, že byty byly postaveny v nejlepší kvalitě, takže si učitelé a vědci budou muset s sebou vzít jen příruční zavazadla, neboť jejich pokoje jsou již vybavené kvalitním nábytkem.

Když slyšel, jak funkcionáři řekli, že cizinci by nemohli uvěřit, že obyčejní učitelé a vědci mohou žít zdarma v luxusních bytech na této krásné ulici na břehu řeky Tedong tak řekl, že je to jedna z výhod socialistického systému KLDR, který kapitalisté nemohou vybudovat ani napodobit.

Pochválil stavitele, že vybudovali v přízemí každého domu mnoho obchodů a kulturních zařízení, přesně podle požadavků obyvatel.

S povděkem poznamenal, že rekreační zóny a sportovní parky byly nádherně postaveny, aby si obyvatelé mohli odpočinout a zasportovat si, a že zatravnění oblasti a projekt na zpevnění břehů řeky byly velmi dobře dokončeny.

Řekl, že je to pevnou vůlí Strany konsolidovat základnu socialismu pomocí vědy a vyspělého socialismu silou motoru vědy a zdůraznil potřebu neustálého zvyšování investic do vědeckého výzkumu na bázi úspěchů a získaných v práci za konsolidaci materiálních a technických základů různých vědeckovýzkumných bází a zlepšení životního standardu vědců a výzkumníků v posledních letech.

Řekl, že všechny budovy na ulici vyrostly bezprecedentní rychlostí v historii výstavby a jsou to chválihodné budovy Songunské Korei, které postavili příslušníci armády a lid s odhodláním vytvořit všechno jim drahé ve vlastním stylu svojí vlastní pílí rychlostí blesku, plni optimismu z budoucnosti a cení si jejich vlastenectví a pak vyjádřil díky jednotkám KLA a dalším jednotkám, které se zapojily do práce, stavebníkům a jejich pomocníkům a to jménem Strany.

Vyjádřil očekávání, že všichni stavitelé plně zapojí svoji nevyčerpatelnou duševní sílu prokázanou při stavbě ulice Miré a positivně přispějí k přestavbě města Pjongjang na centrum Sungunské kultury, jako nejkrásnější město na zemi v každé oblasti a budování vysoce civilizovaného národa.

Vydal instrukce jak slavnostně otevřít tuto ulici.





Tak ulice je to hezká, autoři Photoshopu jsou jistě nadšeni, jak nádherně jej v KLDR ovládají. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat