Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 8. října 2015

Kim Čong Un navštívil nově postavenou vesnici, připomínající socialistický ráj

Pjongang, 8. října (KCNA) -- Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády znovu letecky, lodně a autem navštívil vzdálený okrsek Pekak ve čtvrti Sonbong města Rason, nově postavenou vesnici jako zázračnou pohádku, aby dal lidu kolébku štěstí u příležitosti 70. výročí založení KSP.

Potřásl si rukama s velícími důstojníky jedním po druhém, pochválil je za mnoho práce ke splnění rozkazu, aby byla dokončena obnova záplavami postiženého města Rason před oslavami založení Strany. "Přišel jsem, jelikož bych si mohl oddechnout jen v případě, že se podívám na nově postavené domy před ostatními" řekl a dodal, že sem cestoval s potěšením.

Když si prohlížel domy tak se detailně dozvěděl o jejich výstavbě a přípravě k nastěhování.

Když se ptal, jestli jsou nové domy lepší než ty staré, tak se dozvěděl, o jejich podlahovém vytápění, o tekoucí vodě a byl velmi potěšen, že domy byly postaveny tak, aby v nich obyvatelé mohli žít život plný štěstí a vysoce civilizovaný.

Poznamenal, že čím déle se dívá na vesnici postavenou vojáky Lidové armády v okresku Pakak, tak tím je pohled nádhernější a dodal, že barva střech a zdí je hezká, cesty, ochranné zdi a kanalizace je dobře postavena a každý dům má svoji předzahrádku a domy jsou dodané se dřevem na topení. Řekl "to se stalo již tradicí".

Když se s širokým úsměvem kochal pohledem na krásné domy Pekak tak řekl, že vypadají nádherně, a že je na ně pyšný.

"Vždy zdůrazňuji, že není nic důležitějšího, než dělat věci pro lid" dodal.

Potěšen, že tyto pohádkové domy byly postaveny za nějakých 30 dní řekl, že je to zázrak, kde se neštěstí změnilo ve štěstí, které dokáže jen Lidová armáda, která je věrná Straně a srdečně miluje lid, a že se cítí pyšný, že je velitelem takové armády, obránkyně země a tvořitelkou štěstí Lidu a předvojem implementace politiky Strany.

Pochválil vojáky za pomoc lidu, který vysoce věří Straně a ochranu prestiže Strany tím, že oddaně vykonává dané rozkazy a poděkoval všem jednotkám zapojeným do stavby jménem KSP.

Jak poznamenal, že je srdce přetéká pýchou na činy vojáků Lidové armády všude po městě Rason, a že by to rád ukázal světu řekl, že nemůže odjet bez toho, aby se s nimi vyfotil. Tak čekal 90 minut, než se desítky tisíc vojáků připravili na tuto událost.

Pak se vyfotil s příslušníky armády na pozadí s nově postavenými domy.





Domy dostali i se dřevem na topení - to by každá české rodina zajásala. Džuče je věčné!

PS na krabici v domě za KČU je nápis "Dar"

Žádné komentáře:

Okomentovat