Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 15. září 2015

Ředitel Atomového institutu KLDR promluvil ohledně posledních aktivit

Pjongjang, 15. září (KCNA) -- Ředitel Atomového institutu KLDR takto odpověděl na otázku KCNA ohledně vývoje veřejného mínění v souvislosti s atomovými aktivitami KLDR:

Nedávno se instituce zaměřující se na atomové aktivity a média Západu, včetně USA staly hysterické ohledně atomových aktivit KLDR a říkají, že jejich špionážní satelity zachytily aktivitu v zařízení Njongbjon a vyjádřily svoje obavy.

Svět ví, že KLDR disponuje atomovými zbraněmi jako výsledek nepřátelské politiky USA ke KLDR.

Řečeno otevřeně, KLDR přijala opatření v zájmu sebeobrany před USA a její extrémně nepřátelské politice a atomovým zastrašování KLDR.

Toto objasnil mluvčí Hlavního úřadu atomové energie KLDR v dubna 2013, kdy řekl, že nukleární zařízení v Njongbjon, včetně obbohacování uranu a 5MW reaktoru byly obnoveny, opraveny a upraveny, aby mohla začít výroba podle linie, kdy postupuje ekonomická výstavba a budování atomových sil, podle usnesení plenární schůze ÚV Korejské strany pracujících.

Mezitím se neměnila anachronická nepřátelská politika USA proti KLDR, která donutila KLDR opatřit si atomové zbraně, jelikož USA otevřeně vyzývaly ke změně systéme v KLDR a jejímu zničení.

Vědci, technici a pracující na poli atomové energie KLDR denně inovovali ve svém výzkumu a výrobě, aby zajistili spolehlivost atomového zastrašení v každém směru a postupně vylepšili úroveň atomových zbraní, jejich kvalitu a kvantitu podle současné situace.

Pokud USA a další budou nadále uplatňovat nepromyšlenou nepřátelskou politiku proti KLDR a budou se nadále nevhodně chovat, tak je KLDR plně připravena se s nimi kdykoliv vypořádat za použití atomových zbraní.



Tak snad už se USA začnou lépe chovat, když je KLDR může jednou ranou zlikvidovat. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat