Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 22. září 2015

Kim Čong Un si prohlédl výstavu výrobků zbrojního průmyslu

Pjongjang, 22. září (KCNA) -- Kim Čong Un, Vrchní velitel Korejské lidové armády, si prohlédl výstavu výrobků zbrojního průmyslu.

Na vystavě, kterou inicioval, bylo vystaveno více jak 1800 druhů předmětů denní potřeby, které vyrobily průmyslové zbrojovky.

Kim Čong Un se prošel po výstavě a detailně se zajímal je množství spotřebního zboží a jeho kvalitu.

Poznamenal, že výroba spotřebního zboží ve zbrojovkách se vyvinula do vlasteneckého hnutí Strany a státu před více jak 60 lety, kdy jej President Kim Il Sung založil. Dále pak řekl: "Měli bychom si navždy zapamatovat oddanou práci Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila pro zlepšení životního standardu lidu , kterou předali lidu po generace".

Řekl, že vyrábět velké množství spotřebního zboží ve zbrojovkách je implementací odkazu Velkých Vůdců a zachování našich vlastích věcí a dání většího důrazu na výhody socialismu a vyzval funkcionáře na poli zbrojního průmyslu, aby pokročili ve své práci na této důležité politice.

Zdůraznil, že funkcionáři, členové Strany a další pracující lid ve zbrojním průmyslu by se měl zapojit jako jeden ve výrobě se silným odhodláním, že jsou zodpovědní za důležitou práci, zajistit lidu bohatší a civilizovanější život.

Řekl, že je k ničemu, pokud se vyrábí zboží, které se lidem nelíbí a je důležité pečlivě pochopit co si lid žádá a pak se zaměřit na výrobu takových výrobků a získat si jejich náklonnost.

Řekl, že je záměrem Strany naplnit každý obchod kvalitními domácími produkty. Vyzval k plánování práce ve velkém a smělému kroku kupředu a řekl, že osobně vyřeší problémy vyplývající z výroby zboží.





Už vidím, jak Kim Čong Un po večer skládá prkénko A do prkénka B za použití šroubku 1a a kolíku C. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat