Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 11. srpna 2015

Kim Čong Un přivítal na letišti vítězky Východoasijského poháru

Pjongjang, 10. sprna (KCNA) -- Fotbalistky KLDR přistály v pondělí na Pjongjangském letišti po té, co vyhrály EAFF Východoasijský pohár

Během turnaje, který se konal ve Wuhanu v Číně, porazily Japonsko, Čínu a jih Korei, střelily 9 gólů tím, že použily partyzánský styl útočné taktiky a tak vytvořily mýtus, že mohou vyhrát každý zápas.

Nejvyšší Vůdce Kim Čong Un spolu s Ri Sol Ču je přivítali na letišti.

Ve 16:00 se dostalo letadlo na prostranství před terminálem.

Za zvuků hudby na přivítání jim vyšli vstříc Kim Čong Un a Ri Sol Ču.

Kim Čong Un si potřásl rukou s každou fotbalistkou a poblahopřál jim za to, že přivezly zlaté medaile. Pak se s nimi vyfotografoval.

Vřele jim poděkoval a poblahopřál pyšným dcerám země a jeho lidu, které opět ve jméno Korejské strany pracujících, vlády KLDR a všeho vojska a lidu prokázaly důstojnost a sílu Džuče v zápase tím, že ukázaly neporazitelnou duševní sílu a tím, že použili bojovou taktiku partyzánů, kterou vytyčila Strana a tak připravily vzácný dar k oslavě 70. výročí osvobození země a založení Strany.

Nadšené a dojaté tím, že měly tu čest být přivítány Kim Čong Unem po návratu domů mu fotbalistky vběhly do náručí se slzami v očích.

Velké zástupy lidu je pak přivítaly na cestě z letiště po té, co oslavily zemi neporazitelným duchem, odvahou a technikou.

Pjongjang se zahalil do sváteční atmosféry a více jak 200 000 lidí je nadšeně přivítalo na cestě z letiště do Pjongjangského krytého stadionu.





Tedy vyděl jsem již hrát mnoho fotbalových zápasů, ale žádný z nich partyzánskou technikou podle nařízení Strany. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat