Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 20. července 2015

Kim Čong Un se zúčastnil voleb do místní samosprávy

Pjongjang, 19. července (KCNA) -- Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády, navštívil volební místnost podokresku 102 pod volebním okreskem 107 volby do místní samosprávy Pjongangského lidového shromáždění čtvrti Sosong, aby se volil ve volbách zástupců do provinčních, městských a okresních lidových shromáždění.

Od předsedy volebního podokresku obdržel hlasovací lístky a zvolil Hou Mjong Guma, řidiče Jokčonského praporu Rjonmotské trolejbusové stanice, který kandidoval do Pjongjangského lidového shromáždění, Šin Sun Té, vedoucí Zpracovatelské dílny v Kim Čong Téově komplexu výroby lokomotiv, která kandiduje jako zástupce do Sosongského lidového shromáždění.

Kim Čong Un si promluvil s kandidáty.

Pochválil je, za oddanou práci pro rozvoj KLDR věrni duchu služby Straně, Vůdci, zemi a jejímu Lidu s rozhodnou loajalitou a srdečným vlastenectvím a povzbudil je, aby věrni dokončili svoji vznešenou misi a povinnost v kampani za budování socialistické země na nejmocnější národ světa a ráj lidu a to jako zástupci lidu a to včetně budoucnosti.

Byl doprovázen Huang Pkjong So, Pa Pong Džu, Ri Čé Ilem a Kim Jo Čongem.





Takto nějak vypadají svobodné volby - nejdřív řekneš kandidátům co mají dělat a pak je zvolíš. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat