Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 1. července 2015

Epidemie MERS na jihu Korei je dílem USA říká Mindžu Čosun

Pjongjang, 1. července (KCNA) -- 4. Media, Internetový časopis vydal nedávno článek věnovaný zprávě Japonsko-amerických novin.

Článek se věnuje faktům, které dokazují, že epidemie MERS, která začala v květnu na jihu Korei mohla být zažehnuta nehodou laboratoře biologických zbraní projektu JUPITR na základně USA v Osan.

Mindžu Čosun ve středečním komentáři píše, že epidemie na jihu Korei nemohla vypuknout jinak, než na Osan na jihu Korei, nikoliv na středním východě.

Článek píše, že jihokorejská varianta MERS je úplně jiná než MERS na středním východě také dokazuje, že infekci nazavlekl obchodník po návratu ze středního východu.

Analýza pokračuje:

Co by nemělo být přehlédnuto je, že Ministerstvo obrany USA oficiálně přiznalo, že přivezlo na základnu Osan na jihu Korei živé vzorky antraxu a to v době, kdy vládla panika ohledně MERS.

Na začátku epidemie bylo hospitalizováno 100 příslušníku armády na základně USA v Osanu po té, co se nakazil jeden voják.

Ze strachu, že by bylo odhaleno, že tento "pacient 0" se stal obětí vývoje biologických zbraní přinutil USA, aby vytvořil případ živých vzorků antraxu. To odhaluje pokus zahladit celou aféru ohledně svých biologických zbraní.

Všechna fakta živě dokazují, že USA dlouho pracovaly na přípravě pro biologickou válku na Korejském poloostrově.



Tak loni mohly USA za ebolu, dnes je to MERS, co to bude zítra - nadměrná kadeřavost ovcí? Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat