Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 24. června 2015

Špióni výzvědné služby jihu Korei souzeni v KLDR

Pjongjang, 23. června (KCNA) -- Nejvyšší soud Korejské lidově demokratické republiky v úterý soudil Kim Kuk Gi a Čoí Čun Gila, špióny rozvědky jihu Korei, kteří byli zadrženi při špionáži proti KLDR zmanipulované USA a loutkovým režimem jihu Korei.

Občané různého povolání byli přítomni jako pozorovatelé.

Soudce prozkoumal případ pana Kima a Čoí, kteří byli obžalováni podle článku 60, 64, 65 a 221 Trestního zákoníků KLDR. Písemné důkazy potvrzující jejich zločiny byly předloženy během líčení.

Během líčení se obžalovaní přiznali ke všem zločinům, kterých se zúčastnili jako součást státem placeného terorismu a nepřátelských činů proti KLDR pod hlavičkou USA a loutkového režimu jihu Korei. Zločiny zahrnovaly shromažďování informací o vrchním vedení KLDR a Strany, státu, vojenského tajemství a jejich prodeji výzvědné službě jihu Korei a také výroba a distribuce kopií multimédií namířených proti KLDR.

Během líčení byly vystaveny různé špionážní přístroje, paměti s nežádoucím obsahem a další důkazy dokazující vinu obviněných.

Obžaloba ve své závěrečné řeči požadovala trest smrti pro obžalované na základě toho, že je potřeba je přísně potrestat podle práva KLDR, jelikož provedli hanebné skutky terorismu proti důstojnosti Vrchního vedení KLDR a poškodili bezpečnost jejího socialistického systému a stát.

Obhájce požadoval snížení trestu smrti na jiný trest s tím, že obžalovaní se dopustili velmi vážných skutků, ale budou více potrestáni za své činy tím, že budou moct na vlastní oči vidět skutečný obraz KLDR a sledovat její prosperitu.

Soud následně odsoudil Kim Kuk Gi a Čoí Čun Gil oba k nekonečnému trestu povinné práce.



Tomu říkám trest - každý den sledovat, jak se lidé v KLDR mají dobře - tp by jim člověk přál i rychlejší smrt bongo bongo. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat