Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 9. června 2015

Kybernetický prostor není monopolem USA

Pjongjang, 9. června (KCNA) -- Nedávno bylo odhaleno, že před 5 lety se USA neúspěšně snažily provést "útok pomocí virů" na jaderné zařízení KLDR. Tato skutečnost spustila vlnu nevole doma i v zahraničí.

Stuxnet, který použily USA je známý jako nejnebezpečnější počítačový útok v historii, byl použit USA a Izraelem ke zničení více jak tisíce centrifůg na obohacování uranu v Natanzu, v Iráku roku 2010.

V útorý to komentovaly noviny Rodong Šinmun a říkají, že kybernetický útok USA na KLDR jasně potvrzuje jak daleko mohou USA zajít při neutralizaci jaderného zařízení KLDR pomocí kybernetického terorismu.

A článek pokračuje:

USA jsou vskutku nezákeřnější ničitelé kybernetického prostoru a vůdci kybernetických teroristů světa.

USA se v současnosti nacházejí v trapné situaci, kdy nejsou schopny zadusit KLDR politickými, ekonomickými a vojenskými sankcemi a jsou u konce s dechem se svojí kampaní ohledně "lidských práv", které jim nedává úniku. A tak se snaží o dosažení svého zákeřného cíle za každou cenu a to i pomocí kybernetického terorismu.

USA se hluboce mýlí, pokud se domnívají, že KLDR bude jen se založenýma rukama přihlížet provokacím v kybernetickém prostoru.

Kybernetický prostor není monopolem USA.

KLDR je schopna reagovat na jakoukoliv formu války, operací a bitvy imperialistů z USA. Je pevným odhodláním KLDR, vést Korejský způsob kybernetické války, aby zruinovali USA a síly, které je podporují a zničili USA v kybernetické válce.



Takže nakonec na armádě hackerů v KLDR asi něco bude. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat