Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 19. května 2015

Rodong Šinmun: KLDR dosáhne konečného vítězství

Pjongjang, 19. května (KCNA) -- Úspěšný test balistické střely pod hladinou ze strategické ponorky KLDR zakořenil důvěru ve vítězství a optimismus nejen do Korejců, ale také do revolucionářů světa a nahnal hrůzu do srdcí lidu USA a jejich spojenců říká článek úterního vydání Rodong Šinmun a pokračuje:

Získání technologie startu raket z pod hladiny ze strategických ponorek je stejně důležité, jako schopnost vypouštění družic a umožňuje KLDR provádět všechny druhy podvodních akcí se svými strategickými zbraněmi světové úrovně schopné vyhladit nepřátele v jakýkoliv vodách, kteří chtějí poškodit důstojnost a suverenitu KLDR.

KLDR je připravena na jakýkoliv druh války a typ bitvy podle imperialistů z USA a má přístup je strategickým a taktickým naváděným střelám a má také nukleární odstrašující prostředky, které umožňují převzít iniciativu v bitvě jak konvenční, tak atomové války a umožňuje jim tak vyhrát nad nepřítelem.

Pokud by si imperialisté z USA, nebo váleční štváči z jihu Korei dovolili poškodit KLDR, tak se jejich agresivní základny promění v prach hned po prvním úderu. Toto je neměnný postoj silné revoluční armády hory Bekdu.

Pokud budou USA vzdorovat spravedlivé věci armády KLDR a jejího lidu ignorujíc nesmírnou sílu Songunské Korei, tak se USA dočkají neslýchaného konce na své pevnině.



Musím uznat, že ačkoliv KLDR není schopna nakrmit svůj lid, tak je schopna mu dát atomové zbraně, které teď dovede dopravit na břeh, kam se jí zachce. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat