Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 19. května 2015

Kim Čong Un navštívil Tedonggangskou želví farmu

Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády na místě vedl Tedonggangskou želví farmu.

Tedonggangská želví farma je velkou základnou pro chov želv, která byla postavena osobní iniciativou Vůdce Kim Čong Ila, který tak chtěl zajistit lidu chutné a výživné želvy, které jsou od nepaměti považovány jako životabudič.

Když se prošel po různých místech farmy, aby se detailně seznámil s výrobou a správou farmy tak ukázal na řadu nedostatků v práci.

Poznamenal: "Je těžké pochopit, že farma, kterou osobně navštívil Kim Čong Il se nepostarala ani o to, aby postavila místnost pro výchovu revoluční historie, jelikož zaměstnanci, kteří nemají hluboko v mysli jeho vůdcovské činy mohou jen těžko provádět svoji roli mistrů výroby" a dodal že atmosféra této farmy je naprosto jiná než na jiných farmách, které navštívil.

Řekl: "Když vše jde dobře, tak lid významně profituje z výsledků implementace politiky Strany a volání sláva Straně a socialismu je slyšet ze všech jednotek, které ji považují za hlavní linii pro zachování a glorifikaci vůdcovských činů velkého Vůdce a strany, ale jen vzdech poraženectví, který se ozve z těchto jednotek, které tak neučinily a ty pak mohou prohrát, i když jim zajistíme dobré podmínky" a zdůraznil, že toto je lekce, kterou si můžeme vzít k srdci z jejich stylu práce.

Vzpomněl na toho, že Strana poslala kusy sladkovodního humra, aby jej mohli chovat a přijala opatření za tímto účelem, ale nedošlo k dostavění areálu chovu za celé dva roky a silně je kritizoval za tyto nedostatky funkcionářů jako důkaz neschopnosti, starého způsobu myšlení a nezodpovědného způsobu práce.

Vyčetl jim, že nerenovovali produkci a zeptal se funkcionářů, jak mohli nainstalovat kamery pro sledování vnitřku areálu, bez toho, aby zavedli systém pro měření kvality vody a její kontrolu z řídící místnosti.

Řekl, že všichni vojáci a lid země tvrdě pracující od rána do večera, aby zajistili dary k 70. výročí založení KSP, ale on nemůže pochopit jakým úspěchem chtějí přivítat funkcionáři a zaměstnanci farmy říjnový svátek.

Poznamenal, že způsobem práce funkcionářů farmy je nemožné uskutečnit záměr Kim Čong Ila a tím mohou smrtelně ohrozit prestiž Strany a vyzval k proměně farmy na takovou, z které bude mít lid prospěch, příkladnou jednotku, která zavede nové metody a technologie do svého provozu.

Pak vytyčil úkoly a způsoby pro dramatické zlepšení práce farmy, například měřením zásobování elektřinou, nástrojů na rozmnožování, zajištění hygieny, zajištěním výroby na automatické bázi, využívání 100% domácích zdrojů a zintenzivnění výzkumu na vědecké bázi.



Stejně jako ve velmi, když se rozlobíme, budeme zlí. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat