Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 19. dubna 2015

Kim Čong Un vystoupal na horu Begdu spolu s piloty KLA

Pjongjang, 19. dubna (KCNA) -- Kim Čong Un, vrchní velitel Korejské lidové armády, zdolal vrcholek hory Begdu v sobotu časně ráno, spolu se členy expedice pilotů KLA po revolučních místech v oblasti této hory.

Se širokým úsměvem řekl vrchní velitel, že výhled z hory je nádherný a svítání nad horou Begdu je krásný a omamný pohled, který se jen těžko hledá a přináší nové ráno Korei z hory Begdu.

Řekl, že hora Begdu je prahorou národa a posvátnou horou která je duší Korejského národa a kolébkou Korejské revoluce a Sungunské Korei, symbolem vítězství a věčný maják Sungunu (armáda na prvním místě) a dodal:

Když postupujete na vrchol hory Bakdu skrze blizárd (sněžnou bouři), můžete zažít pravého ducha a ještě více si předsevzít, že dosáhnete Korejské revoluce. Zdolání hory Begdu je vzácným duševním pokrmem, silnějším než jakékoliv atomové zbraně a je to způsobem, jak pokračovat v Korejské revoluci a zajišťuje jasné pokračování Korejské revoluce.

Revoluční duch hory Begdu, duch blizárdu hory Begdu, je vznešeným duchem armády a lidu KLDR, kteří by si měli ponechat otevřené mysli a dodal, že s tímto duchem se není čeho bát a je možné dosáhnout čehokoliv.

Jak řekl, že Korejská revoluce se začala na hoře Begdu a ještě není dokončena, tak vyjádřil očekávání a víru, že piloti plně splní svoji misi, jako dědicové Songunské revoluce. Pak se s nimi vyfotografoval na vrcholu hory Begdu.





Tento článek se prostě nedá nepřeložit. Svm způsobem toho chlapíka obdivuju, protože je to blázen, ale on tomu asi fakt věří. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat