Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 4. března 2015

Kim Čong Un zasadil stromy společně s piloty KLA

Pjongjang, 3. března (KCNA) -- Vrchní velitel Korejské lidové armády Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících a První předseda Národní obranné komise KLDR v pondělí navštívil jednotku 447 vzdušných a proti vzdušných sil KLA, která má tu čest nést 7. pluk vedený O Čong Hupem a zasadil s piloty jednotky stromy.

Na místě jej přivítali velící důstojníci jednotky.

Vrchní velitel promluvil s bojovými piloty..

Řekl, že dnešek je významný den v hnutí za výsadbu stromů, den kdy President Kim Il Sungu pozvedl pochodeň sázení stromů a dodal, že přišel zasadit stromy s bojovými piloty jednotky, která vychovala tolik hrdinných, sebeobětujících a sebeodpalujících červených jestřábů Sungunské Korei.

Řekl, že důkladně provést znovuzalesňovací kampaň je politický důležitý počin za implementaci odkazu velkých generalisim Kim Il Sunga a Kim Čong Ila, kteří tvrdě pracovali srdcem i duší, aby se země změnila na hustý les a zeleň, je to nejvlastenečtější práce pro rozvoj země a prosperitu po všechny budoucí generace a vyzval KLA, aby šla příkladem ve vytváření a ochraně zeleně a lesů.

Také řekl, že tato jednotka, která je spojena s velkými vedoucími činy Generalisim a plně prokázala ducha sebevražedných útoků při plnění bojových úkolů daných Stranou, by se měla stát příkladem pro celou Armádu co se týče zalesnění.

Potom Kim Čong Un, spolu s piloty zasadil stromy z řádu ginko a další druhy stromů, které osobně dodal a vybral místo jejich zasazení.

Když sázel stromy s lopatou v ruce, tak je detailně poučil o záležitostech sázení stromů podle vědeckých a technologických požadavků.

Toho dne se také prošel kolem pomníku za zásluhu 14 silných bojovníků z řad jednotky, kteří prokázali ducha sebevražedných útoků. Pomník byl postaven pod hlubokou péčí Vrchního velitele, aby vyprávěl o činech 14 bojovníků, kteří zajistili start družice Kuanmjongsong 2.

Řekl, že pomník byl dobře postaven tak, aby ukazoval symbolický význam a dodal, že duch sebevražedných útoků, kteří pokořili smrt aby splnili rozkaz Strany slouží jako vodítko pro ideologickou práci Lidové armády.

Řekl, že jednotka prokázala nesrovnatelnou sílu v bitvě s imperialisty z USA nejen během vlastenecké války, ale i v poválečné době budování v duchu jeden voják síly sta vojáků, ducha sebeobětování a sebeodpálení, který nemá žádná jiná armáda světa a dodal: "Je vysokou pýchou Strany a země mít takovou jednotku".

Vrchní velitel prokázal svoji nejhlubší důvěru v jednotku, která vychovala 14 silných bojovníků v duchu sebevražedných útočníků, včetně hrdiny Džong Čol Džu a řekl, že doufá, že jednotka bude první strážce v čele leteckých sil 21. století a přidá další sloku k písni "Píseň hrdých obranných jednotek" o svých bojových činech.

Pak se zúčastnil fotografování s piloty jednotky před pomníkem.





Také bych se rád stal sebeodpalovacím pilotem a odpálil se někde poblíž vrchního velení a také bych rád vyfasoval ty fešné brejličky. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat