Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 9. března 2015

Deníky vyzývají žena aby tvrdě pracovaly pro růžovou budoucnost

Pjongjang, 8. března (KCNA) -- Nedělní úvodníky si připomínají 105. výročí Mezinárodního dne žen. Píše se v nich, že Korejská strana pracujících (KSP) a lid KLDR vřela gratuluje ženám po celé zemi, které tlačí jedno ze dvou kol vozu revoluce, aby provedli zářné činy, které se zapíší do análů země.

Rodong Šinmun píše, že v zemích světa žije mnoho žen, ale v žádné zemi kromě KLDR si MDŽ nepřipomínají tak významně, jako v KLDR, kde ženám blahopřejí, upřímně je milují a povzbuzují je.

Korejské ženy žijí smysluplný život, a jsou požehnány velkým sluncem generaci za generací píše Rodong Šinmun a pokračuje:

Jejich vznešená povaha bude vždy věrna vedení a myšlence Vůdce.

Jejich tradice oddané obrany Vůdce spolu s loajalitou úspěšně postupuje kupředu ve všeobecné ofenzívě v novém století Džuče. Je velkou pýchou KSP a lidu KLDR mít tak obrovskou jednotku žen revolucionářů, které společně žijí pro vznešený záměr se svým Vůdcem a drží krok s jeho postupem, mají vysoké povědomí a umí rozkvést květinu i na holé skále pokud si to Strana žádá a nesmírně loajálně se zasvěcují obraně Ústředního výboru Strany.

Historie budování socialismu v KLDR zaznamenala zářné činy žen, které plně prokázaly svoje vlastenectví směrem k prosperitě stejně jako muži země.

Deník Mindžu Čosun vyzývá ženy, ale plně prokázaly svého hrdinného ducha v posvátném boji za promítnutí do reality celoživotní záměr a sen Generalisim Kim Il Sunga a Kim Čong Ila pod vedením Maršála Kim Čong Una.



V KLDR prostě ke svátku dostanete novou lopatu, aby se vám lépe kopalo a to potěší nejvíc. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat