Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 12. února 2015

Občané KLDR rozhněváni zprávou médií jihu Korei

Pjongjang, 11. února (KCNA) -- Lid Korejské lidově demokratické republiky je rozhněván nedávnou zprávou vysílání jihu Korei, které obhajovalo zločin USA, které šířily bakterie během Korejské války (1950-1953).

Ri Jong Huan, výzkumník Historického institutu pod Akademií sociálních věd v této souvislosti řekl KCNA:

Kanál A řekl, že KLDR šíří lži ohledně toho, že USA použily biologické zbraně a na Okinavě dokonce chemické.

Je to dobře známý fakt, že USA použili biologické zbraně a jedovaté plyny během Korejské války a také další toxické látky a tím porušily mezinárodní právo.

Tato skutečnost byla na místě potvrzena mezinárodními institucemi, jednou z nich byly Mezinárodní asociace demokratických právníků a opírá se o výpovědi amerických pilotů zajatých během shazování bomb s bakteriemi.

Bylo to také dokázáno pomoc dokumentu dokazující, že společné vedení armády USA vydalo rozkaz k provedení pokusů na území severu Korei během války a také nedávno odhalenou zprávou vypracovanou Britským biochemikem roku 1952. Zpráva tohoto biochemika odhaluje ', že se USA dozvěděly od Japonska, jak vyvinout biologické zbraně a použít je ve válce.

I přesto se loutková skupina jihu Korei snaží chránit tyto smrtelné zločiny spáchané USA, imperialistickým vražedným národem, v naději, že si tak prodlouží zbývající dny. Takové chování si zaslouží zatracení a pomstu všech Korejců.

Han Hjong Čol, sekční šéf Tedonggangské pivovaru řekl, že je to vlastizrada loutkové skupiny, které se snaží zahladit válečné zločiny USA, které nemohou být nikdy odpuštěny.



Tak po čase zase trochu poplivání USA a jihu Korei. Ale za chvilku přijde perlička - máte se na co těšit! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat