Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 3. února 2015

Nesmrtelné činy pro posílení KLA učiněné Kim Čong Suk

Pjongjang, 2. února (KCNA) -- Už je to 67 let od založení Korejské lidové armády (KLA) 8. února Džuče 37 (1948).

Při této příležitosti si lid KLDR s hlubokým citem připomíná nesmrtelné činy proti japonské hrdinky Kim Čong Suk k posílení KLA.

Zcela se zasvětila implementaci linie Kim Il Sunga o budování armády. Za svůj život dala osobně více jak 420 pokynů k budování pravidelné armády.

Když se zúčastnila otevření Pjongjangského institutu 23. února Džuče 35 (1946) za přítomnosti Kim Il Sunga, tak vyzvala funkcionáře, aby vnímali revoluční myšlenky Kim Il Sunga jako vodítko ve svých výchovných aktivitách.

Primárně se věnovala vojenskému výcviku a výcviku politických kádrů a mnohokrát navštívila tento institut.

Když se konal letecký kurz institutu, tak vysvětlila funkcionářům Presidentovu myšlenku o založení leteckých sil a vyzvala k rychlému dokončení letiště.

Také přispěla k posílení námořnictva země.

Když si prohlédla bitevní loď postavenou pracující třídou, tak podtrhla potřebu postavit ještě více podobných plavidel k posílení námořnictva.

Její nesmrtelné činy jsou těsně spojené s různými vojenskými záležitostmi od organizace první tankové a letecké jednotky až po návrh uniform a standard.



Už dlouho jsme nevzpomněli Kim Čong Suk, která tak přispěla k rozvoji armády tím, že řekla, že je potřeba více lodí a letiště a tím, že navrhla uniformy, shodou okolností k nerozeznání od Ruských. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat