Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 3. února 2015

Jistý obchodní úspěch pro zahraniční investory

Pjongjang, 2. února (KCNA) -- Projekt k založení rozvojových parků rázně postupuje v různých částech KLDR a přitahuje pozornost zahraničních investorů, říká Ri Sun Hak, ředitel odboru Ministerstva zahraničních ekonomických vztahů.

Řekl, že vláda KLDR učinila vše, aby vytvořila legální prostředí, které je příznivé pro práva a zájmy zahraničních investorů.

Řekl, že vláda povzbuzuje k investicím v zemi podle principu rovnosti a vzájemných výhod a pokračoval:

Sada zákonů a zahraničních investicích, včetně Zákona KLDR o Zahraničních investicích a Zákona KLDR o ekonomických rozvojových parcích byla nově přijata, upravena a doplněna, aby dala zahraničním investorům právní záruky.

Vláda KLDR přijala smlouvu o podpoře a ochraně vzájemných investic s 28 zeměmi, a smlouvu a zamezení dvojího zdanění s 13 zememi Asie, Afriky a Evropy.

Pravidla a detailní procedury byly přijaty jedna po druhé, aby byla přijata mezinárodně uznávané investiční vzorce a aby se udržovaly v souladu se současnou situací země.

Vláda KLDR postupuje ve spolupráci s Ruskými společnostmi v oblasti železniční dopravy a vykládky námořního nákladu a mezi tím ustanovuje ekonomické rozvojové parky a věnuje se různým projektům spolupráce s dalšími zeměmi na poli investic.

Turistický ruch také nabývá na důležitosti ruku v ruce s rozvojem v oblasti Ounsan - hor Kumgang a Čilbo, aby se staly nádhernými turistickými body.



Tak nevím, kdo všechno bude investovat v KLDR, kde zákon nemá cenu ani papíru, na němž je vytisknut. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat