Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 30. prosince 2014

Výročí převzetí vedení KLA Kim Čong Unem oslaveno v KLDR

Pjongjang, 30. prosince (KCNA) -- Vojsko a lid po celé zemi významně oslavili 3. výročí převzetí velení Korejské lidové armády (KLA) Maršálem Kim Čong Unem.

Pořádala se vystoupení ústředních uměleckých skupin v divadlech Pjongjangu.

Skupina Samdžijon Umělecké skupiny Mansudé vystoupila v divadle Východního Pjongjangu a Národní symfonický orchestr v divadle Moranbong uvedly taková čísla, jako mužské sólo "Zbraně hory Bekdu odpoví", mužský kvartet "Vůdče, jen nám den svůj rozkaz" a skladba "Šlépěje".

Umělci vyjádřili svoji nespoutané oddanost Kim Čong Unovi a věrně znázornili pýchu a sebedůvěru armády a lidu KLDR, který je požehnán takovými brilantními Vůdci generaci za generací.

Umělci Národního cirkusu v Pjongjangském cirkusovém divadle uvedli na scénu taková barvitá čísla jako akrobacii "Moudrost národa" a komedii "Blahopřání".

Umělecká vystoupení se také konala v dalších částech země a přidala tak ke sváteční atmosféře.

Zápasy v košíkové, volejbalu a stolním tenise se konala na různých úrovních v mnoha institucích, továrnách, podnicích a JZD v Pjongjangu a dalších místech




Již dlouho jsem neslyšel nic o skupině Moranbong - kde asi nastala chyba? V každém případě Kim Čong Un je již glorifikován stejně, jako jako děd a otec. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat