Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 8. prosince 2014

Vynikající úspěchy ve výstavbě


Pjongjang, 8. prosince (KCNA) -- Díky grandióznímu plánu a moudrému vedení Korejské strany pracujících byly učiněny v KLDR velké úspěchy od začátku velkého postupu ve výstavbě v nové éře na Džuče orientované revoluci.

Maršál Kim Čong Un zaslal 8. prosince Džuče 102 (2013) dopis "Přivítejme období velké prosperity ve výstavbě tím, že důsledně ztělesníme myšlenku Strany ohledně na Džuče založené architektury" účastníkům 1. schůze výstavby a to byl signál pro přivítání nového vzedmutí v architektuře Džuče.

Kim Čong Un inicioval přestavbu Kamsunsanského paláce Slunce a mnohokrát jej navštívil a vytyčil specifickou orientaci a způsoby její provedení.

Díky jeho intenzivní loajalitě a detailnímu vedení dostal Kamsusanský palác Slunce dokonalý vzhled jako svaté místo Slunce.

Byly postaveny Vojenské museum vítězné vlastenecké osvobozenecké války na břehu řeky Potong, který oplývá nádhernou architekturou. Byl postaven Válečný hřbitov mučedníků vlastenecké osvobozenecké války na úpatí hory Sokpak a další hřbitov padlím bojovníkům Korejské lidové armády.

Pjongjang se změnil v nádherné moderní hlavní město Džuče Korei a ústřední bod Songunské kultury.

Lidové divadlo, moderní činžáky, Pjongangský dětský obchodní dům, Songjongský obecný restaurant a další místa veřejného občerstvení stojí v dokonalé harmonii v oblasti Mansudé a nádherně osvícená ulice Čangčon živě ukazují rozvoj Džuče architektury.

Výstavba Vodního parku Mansu dokončena za 9 měsíců, výstavba Jezdeckého klubu Mirim dokončena za 7 měsíců.

Komplex zdraví Rjunjong se ve plné nádheře objevil v hlavním městě.

Učitelé, pedagogové a technici se nastěhovali do nových patrových budov pro učitele Kim Il Sungovi Univerzity a Kim Čekovi Univerzity technologie, ulice vědců Unha a obytné čtvrti vědců Uisong.

Byl postaven odpočinkový dům pro vědce na břehu jezera Jonpung.

Byly postaveny Dětská nemocnice Okrju a Zubní nemocnice Rjongjong v hlavním městě díky nevyčerpatelné kreativní energii a nezměrnému nadšení Kim Čong Una.

Objevili se Dětský dům a sirotčinec na břehu řeky Tedong, které jsou šťastnou kolébkou a palácem pro děti, postavené s otcovskou milující péčí pro dobro příštích generací.

Kim Čong Un dohlédl na dostavbu ubytovny pro dělníky Pjongjangského textilního mlýnu Kim Čong Suk a přijal taková dobrotivá opatření jako banket pro tento hostel o příležitosti Prvního máje.

Pjongjangský folklórní park, Institut výzkumu rakoviny prsu Pjongjangské porodnice, Lední stadion, Bruslařský park, Posilovna na ulici Tongil, Masna Mansugjo atd. jsou nově postavené stavby, které slouží k zajištění emocionálního a kulturního života lidu a slouží mu.

Prvomájový stadion, Sportovní vesnice na ulici Čongčun atd. byly rekonstruovány pod vedením Kim Čong Una.

...

...

Mezinárodní tábor Songdouon byl zrekonstruován na moderní tábor a ikonu světové architektury a byl postaven podle principu pohodlnosti a architektury na prvním místě.

Elektrárna Jonha v Nampo atd. atd. se dočkali rozšíření a rekonstrukce.

Oblast Čangčon dostala nový vzhled díky oddanému úsilí občanů hlavního města.

Vojáci a lid KLDR jistě postaví na této zemi vysoce civilizovaný socialistický národ, který nám bude závidět celý svět, pod vedením Kim Čong Una - velkého mistra výstavby a génia Džuče architektury.



Prostě průsmyk Mašik a planinu Sepo už KLDR závidí celý svět a teď ještě tohle. Škoda že mimo hlavní město se nepostavilo preventivně nic. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat