Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 15. prosince 2014

Unesená mládež poskytla rozhovor

9 mladých lidí v pátek poskytlo rozhovor domácím a zahraničním novinářům v Hale Korjó. Byli uneseni agenty jihu Korei, ale podařilo se jim vrátit zpátky ke šťastnému životu zde.

Přítomni na konferenci byli lidí z médií, reportéři Obecné asociace korejců v Japonsku a zahraniční dopisovatelé.

Jejich ??? (emcee) řekl, že jejím účelem je objasnit skutečnost, že nedávno klamači ohledně "lidských práv" z USA a jihu Korei tvořící proti Severokorejskou propagandu šíří nepravdivé zprávy, že byli "zadrženi, nebo popraveni".

Mun Čol, Pak Kuang Hjok, Džong Kuang Jong, Rju Kuang Hjok studenti Hjesanské školy č. 1, Pék Jong Uon student Hamhungské univerzity, Džang Kuk Hua, Ro Čong Jong, Rju Čol Rjong a Ri Kuang Hjok, studenti Kamsongské školy č. 1 se na konferenci přestavili.

Během kulatého stolu 20. června minulého roku řekli veřejnosti o tom, jak byli uneseni agenty jihu Korei.

Teď do detailu promluvili o skutečnostech, že po té, co se vrátili do domoviny, jim byla dána možnost studovat a vést šťastný život kde nepotřebujíc toužit po ničem jiném na světě.

Řekli, že Maršál Kim Čong Un je jejich skutečný otec a obnovili svoje odhodlání dostát jím prokázané věrné milující péči, aby je uchránil cestě zla po jejich zradě země.

Pak nahlas zazpívali píseň "Jsme nejšťastnější na světě", která odráží jejich šťastný život.

Nakonec jim zahraniční novinář položil otázku.




Jedna otázka, jedna písnička a šup zpátky do gulagu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat