Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 19. prosince 2014

Setkání k připomínce Kim Čong Ila se konalo v Moskvě

Moskva, 18. prosince (KCNA) -- 16. prosince se konalo na velvyslanectví KLDR v Moskvě vzpomínkové setkání při příležitosti 3. výročí odchodu Vůdce Kim Čong Ila.

Přítomni byli D. T. Jazov, bývalý Ministr obrany SSSR, Josif Konzov, První podpředseda kulturní komise Ruské státní dumy, Vladimír Čurov, předseda Ústřední velební komise, Vladimír Jakovlev, předseda Federace stavebníků Ruska, který je bývalý starosta Sankt Petersburgu a mnoho dalších.

Byli přítomni Kim Hjong Čun, Velvyslanec KLDR v Ruské federaci a členové mise KLDR v Rusku.

Účastníci položili květiny před obrazy Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila a poklonili se jim. Pak si prohlédli výstavu fotografií s tématikou "Vůdce Kim Čong Il bude žít věčně".

Účastníci drželi minutu ticha na památku Kim Čong Ila.

Ti, kteří měli tu čest a byli Kim Čong Ilem přijati pronesli projevy.

Řečníci vzpomněli významný den, kdy byli přijati Kim Čong Ilem a dodali, že si hluboce obdivují vznešenou osobnost a znalost Vůdce ve všech oblastech.

Poznamenali, že z KLDR se stala vesmírná a nukleární velmoc i přes velké problémy a to pomocí jeho ocelového odhodlání a milující péči o lid. Dodali, že Kim Čong Il bude navždy žít v srdcích lidu KLDR a Ruska.

Vyjádřili víru, že tradiční Rusko Korejské přátelské vztahy a spolupráce bude ještě pevnější pod vedením Maršála Kim Čong Una.




Když jde o vývoz plynu na jih Korei, tak je rus ochoten slíbit cokoliv komukoliv. Což ostatně platí o politicích obecně. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat