Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 29. prosince 2014

Oddělení politiky NOK KLDR: USA nemohou nikdy obhájit promítání a distribuci reakcionářského filmu

Pjongjang, 27. prosince (KCNA) -- Mluvčí politického oddělení Národní obranné komise (NOK) KLDR vydal prohlášení odsuzující USA za projekci urážejícího a reakcionářského filmu poškozující důstojnost Nejvyššího vedení KLDR a propagujícího terorismus a nesmyslně spojujícího hackování Sony Pictures Entertainment KLDR.

V prohlášení se říká, že Sony Pictures Entertainment vystrašena spravedlivým útokem "ochránců míru" spěšně stáhla projekci výše zmíněného filmu. Ale neúnavným postrkování administrativou USA a pomatenými konzervativními silami se nechala zlomit a nakonec film uvedla, když si neuvědomila, jak mrzký osud jí v budoucnosti čeká a pokračuje:

Americký President Obama je hlavním viníkem a ten, kdo přinutil Sony Pictures Entertainment "celoplošně distribuovat" tento film a ujal se vedení v nátlaku a vydírání kin USA, aby film uvedla.

Obama vždy bezmyšlenkovitě mluví a koná, stejně jako opice v tropickém pralese. Když Sony vydalo prohlášení, že nebude film promítat, po té, co se zalekla nemilosrdné odplaty, a Obama ji vyzval bezpodmínečnému uvedení filmu a pronesl, že potupa Sony je urážkou USA, tak proč tedy vydávala prohlášení, ve kterém se vzdávala aniž o tom informovala presidenta? Je to útok na svobodu slova a hrozba USA a je potřeba učinit symetrické protiakce s tím, že za útokem stojí KLDR, i když není zřejmé, kdo stojí za útokem říká prohlášení a pokračuje:

McCain, Bolten a další pomatení konzervativní politici neúnavně postrkávající Sony k uvedení filmu tančí do rytmu Obamových výkřiků a řvou, že kdo jiný než KLDR mohly Sony způsobit škodu v řádu stovek milionů dolarů.

Pokud budou USA nadále trvat na tom, že útok provedla KLDR, tak by měly USA přinést důkazy - a to i opožděně.

Pokud USA nemohou ukázat důkazy díky "ochraně citlivých informací", jak tvrdí FBI, tak mohou USA provést společné vyšetřování spolu s kamerou KLDR.

Ale USA se chovají unáhleně, vytrubují něco o "symetrických protiakcích", "kombinaci neviditelných a zjevných sankcí" a "a znovuuvedení na seznam zemí podporujících terorismus" a bez důkazu spojují útok s KLDR a to bez jasného důkazu a jistých pohnutek.

Ve skutečnosti je to USA, velká země, kdo začal bez uzardění narušovat provoz internetu v KLDR jako malá děcka hrající si na babu.

Už dříve jsme varovali USA, aby nemlátily prázdnou slámu, když od nás dostaly ránu.

Ale samozřejmě neočekáváme, že by nás gangsteři poslouchali.

V čase, kdy se veřejnost více zajímá o útok na KLDR, tak se média USA tváří, jako by se nic nedělo a tvrdí, že bychom se měly zeptat severu Korei a USA tento útok na KLDR nepopírají, ani nepřiznávají.

Současná situace jasně ukazuje, že jsou to USA, kdo přidává do sbírky zločinů tím, že uvádí film "The Interview".

USA nemohou ničím obhájit uvedení a distribuci tohoto filmu.

Je to proto, že "The Interview" je nelegální, urážející a reakcionářský film jdoucí proti Chartě OSN, která si váží respektu suverenity, nevměšování do vnitřních záležitostí a chrání lidská práva jako základ práv a mezinárodních zákonů.

Je to také proto, že nové politicky motivované provokace USA sledují nepřátelskou politiku směrem ke KLDR a tento snímek podporující terorismus byl vyroben s pomocí vysokých představitelů USA.

To je také důvod, proč celý svět mluví o "The Interview" jako o typickém produktu anachronismu USA, který nejen že uráží důstojnost Nejvyššího vedení KLDR, ale také lidskou spravedlnost a svědomí a narušuje mír a bezpečnost.

Válka proti USA v současnosti znamená ochranu spravedlnost a míru.

Pokud budou USA trvat aroganci amerického typu, chování z pozice silnějšího a jednostranných akcích používaných gangstery i přes opakované varování KLDR, tak by si měly USA uvědomit, že jejich politika bude zasažena smrtelnou ránu.


Lepší reklamu si Sony ani nemohlo přát, aneb jako KLDR přispěla k propagaci jinak celkem slušného propadáku. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat