Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 12. prosince 2014

Mládež přísahala zůstat věrna vedení Kim Čong Una

Pjongjang, 12. prosince (KCNA) -- V pátek se konalo shromáždění mládeže a studentů na náměstí Kumsusanskéjo paláce Slunce při příležitosti 3. výročí odchodu Vůdce Kim Čong Ila. Na setkání obnovili svoji přísahu zůstat věrni Sungunskému revolučnímu vedení Maršála Kim Čong Una a věrni odkazu Kim Čong Ila.

Všichni účasntíci drželi minutu ticha k památce Kim Čong Ila.

Čon Jong Nam, předseda ÚV Socialistické ligy mládeže Kim Il Sunga, přečetl dopis přísahy.

V něm se psalo, že revoluční dráha Kim Čong Ila byla cestou velkého Vůdce, který vytvořil historii budování prosperujícího národa a provedl velké historické úspěchy, které se zapíšou do paměti Korejského národa a paměti světové politiky tím, že šel úspěšně po cestě Džuče revoluce a pokračoval:

Kim Čong Il rozvinul Korejskou stranu pracujících, Korejskou lidovou armádu stát do podoby podle Kim Il Sunga a tím garantoval věčnou prosperitu národa.

Dal přednost mládeži jako následníkům revoluce Džuče a členy nejdynamičtější jednotky pro budování prosperujícího národa a zajistil, že každé dílo je spojené s oddaným úsilím jména Čongnjon (mládež pozn. překl.) a zanechal nám mnoho příběhů o své milující péči.

Všichni účastníci setkání obnovili svoji přísahu vždy si vysoce vážit Kim Il Sunga a Kim Čong Ila - věčná slunce Džuče a bránit a oslavit jejich revoluční úspěchy napříč generacemi jako odraz jejich víry a odhodlání stát v předvoji po celé zemi.

Zdůraznili, že se stanou členy první linie nezničitelných bojovníků, kteří zasvětili mládí a život obraně KSP, s pevným odhodláním naprosto věřit a následovat Kim Čong Una přes všechny zkoušky.

Nahlas zvolali hesla odrážející jejich srdečnou vůli důsledně pokračovat směrem ke konečnému vítězství věci Kimilsungismu a Kimčongilismu a věci Džuče.




Tak člověk slíbí cokoliv, bude zajímavé, jestli tomu i dostojí před dalším obnovením slibu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat