Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 3. prosince 2014

Kim Čong Un zaslal narozeninový balík vlasteneckému bojovníkovi za sjednocení

Pjongjang, 3. prosinec (KCNA) -- Nejvyšší Vůdce Kim Čong Un zaslal narozeninový balík vlasteneckému bojovníkovi za sjednocení Ri Kong Sunovi, bývalému nepolepšenému vězni, u příležitosti jeho středečních 80. narozenin.

Byl zatčen nepřátelskými silami, když bojoval za sjednocení po válce. Zůstal věrný své revoluční víře a smyslu pro povinnost i přes desítky let všemožného mučení a vyhrožování od nepřátel, aby k nim konvertoval.

Vůdce Kim Čong Il mu prokázal všechnu milující péči. Přijal opatření, aby jej dostal zpět do země a ocenil ho titulem Hrdina republiky a Národní cenou za sjednocení.

Kim Čong Un mu dopřál takovou poctu, jako pozvání jako delegáta na důležité události jako oslavy sto let od narození Presidenta Kim Il Sunga a 60. výročí vítězství Vlastenecké osvobozenecké války a zajistil mu vřelou péči, aby necítil ani to nejmenší nepohodlí.




To byly tedy veselé narozky - po letech. Na archivní fotografii s knihou s titulem "Závazek (전념)", patrně předem za narozeninový balík. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat