Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 9. prosince 2014

Kim Čong Un si užil vystoupení rodin vojáků

Pjongjang, 9. prosince (KCNA) -- Nejvyšší velitel Korejské lidové armády Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících a První předseda Národní obranné komise KLDR spolu s účastníky druhé schůze rodin příkladných vojáků KLA si společně užil vystoupení uměleckých skupin rodin příslušníků KLA, kteří vyhráli páté kole druhého ročníku soutěže mezi uměleckými skupinami rodin příslušníků KLA a promluvil k nim.

Kim Čong Un spolu s Ri Sol Ču se objevili v hledišti divadla.

Představení provedli členové umělecké skupiny příslušníků rodin jendotek KLA 654, 966, 233, 591, 287, 630, 380, 243, 468 a 600.

Vystoupení zahrnovalo čísla jako chorál "Věčný úsměv", báseň a vyprávění "Členové rodiny hory Bekdu a Socialismus" a drama podle skutečné události "Otec".

Účinkující zpívali nadšeným hlasem o vznešeném ideologickém a morálním světě rodin vojáků, kteří zůstávají věrni Songunskému revolučnímu vedení Nejvyššího velitele Kim Čong Una, s hlubokou touhou a úctou k velkým Generalismům Kim Il Sungovi a Kim Čong Ilovi a jejich Nejvyššímu veliteli.

Mezi diváky byli Huang Pjong So, So Hong Čan a Rjom Čol Song.

Na konci vystoupení převzal pódium Kim Čong Un a pronesl projev.

V projevu řekl, že si znovu uvědomil skutečnost, že síla revolučních sil KLDR nepochází pouze ze silných zbraní, ale také odhodlaného úsilí rodin vojáků, kteří plně plní svojí vznešenou misi povinnost pro časy a historii, aby jistě bránili Stranu a revoluci.

Poznamenal, že je odhodlán ještě více pracovat pro vedení revolučních ozbrojených sil za konečným vítězstvím jako Vrchní velitel a bude si vždy vědom jejich důvěry a očekávání.

Dodal, že je velkou pýchou Strany a země mít tak velkou revoluční sílu vynikajících žen vojáků.


Zdůraznil, že jejich manželé a děti budou bojovat o to statečněji a vždy budou držet ještě výše rudou vlajku revoluce, aby dostáli jejich očekávání.

Kim Čong Un vyzval manželky vojáků, včetně účastníků schůze, aby spolehlivě vykonaly svoji povinnost jako kuchařky Korejské revoluce a tak umožnili svým manželům a dětem zůstat věrni revoluci a ještě statečněji prošlapali cestu k prosperitě země.





Tak kuchařky revoluce mě dostaly. Myslím že tento projev se právem stane noční můrou feministek. Mimochodem po měsíci je Ri Sol Ču znovu na scéně - vítej. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat