Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 5. prosince 2014

Kim Čong Un provedl inspekci jednotky 1313 KLA

Pjongjang, 5. prosince (KCNA) -- Vrchní velitel Korejské lidové armády Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících a První předseda Národní obranné komise KLDR provedl inspekci jednotky 1313 pojmenované titulem Ou Čung Hupem vedený 7. pluk.

Dozvěděl se o implementaci posledních instrukcí Vůdce Kim Čong Ila během návštěvy jeho návštěvy v prosince 2006, když navštívil jednotku hrdiny Džo Jong Hou.

Když se prošel po třídě Ou Čung Hupovi politické univerzity dozvěděl se do detailu o situaci ohledně vojenského a politického cvičení v novém roce.

Poslechl si obsah výkladu během politické výuky a podtrhl potřebu podat politickou výuku způsobem vhodným pro psychologickou a charakteristickou potřebu vojáků.

Podtrhl potřebu zintenzivnit politicko-ideologické vzdělání mezi vojáky, aby mohli být vycvičeni jako neporazitelní frontoví bojovníci silní ve víře a odhodlání.

Byl zasvěcen do provozu výcvikové haly jednotky.

Řekl, že pokud budou muset vojáci operovat ve stížených podmínkách, tak by měli být dobře informováni o topografii regionu, kde budou působit a za tímto účelem by měli projít intenzivním tréninkem pomocí konkrétních informací o situaci nepřítele a neustále zlepšovat svoje cvičební metody a program.

Jakmile prověřil dokumenty operačního plánu tak vyznačil úkoly a způsoby které budou sloužit jako příručka pro zajištění jejich realističnosti podle požadavků současné války.

Pak vedl cvičení ve střelbě velících důstojníků a vedoucích jednotek a politických instruktorů jednotky.

Zdůraznil potřebu, aby se vojáci stali náboji, které bez zaváhání zabijí nepřítele a toto by se mělo stát součástí jejich každodenního výcviku ve střelbě na cíl. Pak jim prozradil tajemství jak vždy trefit cíl.

Pak si prohlídl jednotku hrdiny Džo Čé Hjona a poskytl jí vřelou péči o živobití stejně jako by to udělali jejich rodiče.

Pak se nechal vyfotografovat s vojáky jednotky která má 19 hrdinů KLDR 11 vítězů ceny Sjednocení a předal jim dalekohled a samopal jako dárek.





Škoda že nebylo naznačeno, co je to tajemství, které zaručuje jistý zásah terče. Snad příště. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat