Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 10. listopadu 2014

Výzva k frontálnímu útoku k úspěšnému uzavření tohoto roku

Pjongjang, 10. listopadu (KCNA) -- Rodong Šinmun ve svém pondělním úvodníku vyzývá ke sprintu v úsilí za vítězné završení letošní kampaně a tím za plné prokázání ducha Songunské Korei a učinění dynamického skoku vpřed pod vedením naší velké Strany.

Letošní rok má velký význam v implementaci plán Strany za budování prosperujícího národa říká úvodník a pokračuje:

Maršál Kim Čong Un vydal letos grandiózní plán všeobecného pokroku ve svém Novoročním projevu a silně povzbudil celou Stranu a armádu a všechen lid k heroickému postupu.

Kim Čong Un energeticky vedl ohromné úsilí za budování prosperujícího národa a vždy stál v předvoji před ostatními během všeobecného postupu od počátku roku.

Armáda a lid země loajální Straně a Vůdci provádí intenzivní útok od počátku roku s neuvěřitelným zápalem. Plně prokázali sílu jednomyslné jednoty Strany a revolučních sil která byla utvrzena ve všeobecném postupu nového století Džuče a Sungunské Korei s vysokou výdrží a odvážným odrážení všech problémů v revolučním duchu hory Bekdu. Zlé a neustálé kroky proti KLDR ze strany imperialistů USA a jejich nohsledů nemohly zastavit dynamický postup KLDR.

Tento rok znovu ukázal že ideologická síla KLDR je nesouměřitelná a Korejský způsob práce je nejlepší a nic nemůže zastavit posvátnou věc Korejského lidu pádícího kupředu, aby dosáhl svůj grandiózní cíl a ideál.

Úvodník vyzývá všechen lid, aby provedli militatní úkoly vytyčené v Novoročním projevu a tak se staly čestnými vítězi ve všeobecném postupu tohoto roku.



Pro zajímavost nějaká ta propaganda. Držme Korejcům palce, aby jejich všeobecný postup dobře dopadl a pod stromečkem našli alespoň jablíčko. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat