Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 28. listopadu 2014

Konalo se více shromáždění vojska a lidu

Pjongjang, 27. listopadu (KCNA) -- Ve čtvrtek se konalo se více shromáždění vojska a lidu v provinciích Severní Pjongan, Severní Hamgjong a Jižní Huanghé, aby vyjádřily podporu prohlášení Národní obranné komise KLDR a přísahaly nemilosrdně zhatit hyjenské řeči proti KLDR ohledně "lidských práv", které začaly Spojené státy a jejich nohsledi.

Přítomni byli funkcionáři Strany, silových a ekonomických orgánů, pracující, vojáci KLA, lid všech povolání, mládež a studenti.

Bylo přečteno prohlášení NOC KLDR. Byly přeneseny projevy zástupců KLA, pracujících, zemědělců a studentů.

Řečníci prohlásili, že armáda a lid KLDR kategoricky odmítají resoluci USA ohledně lidských práv, která jen zneužívá OSN a požadovali omluvu USA za jejich zločiny.

Řekli, že USA jsou úhlavními nepříteli Korejského lidu, který mu způsobily nevyslovitelné špatnosti a agonii tím, že provádí různé nepřátelské politiky k izolaci KLDR, nařizují ekonomické sankce a snaží se je dusit je silou zbraní.

Vyzvali k likvidaci do posledního všech nepřátel, včetně USA a skupiny kolem Park Gun Hje, která se snaží zničit KLDR, která je vysoce důstojná pro svoji nezávislost a silná díky politice soběstačnosti a samostatné ekonomiky.

Obnovili svoji pevnou vůli k zapojení se to všelidového odporu v okamžiku, kdy vrchní Vůdce Kim Čong Un vydá rozkaz a dosáhnout konečného vítězství Songunské Korei v konečné konfrontaci s USA.

Po setkání následovaly demonstrace.


Tak už se spontánně demonstrovalo snad všude, jen tyto provincie nebudou pochváleny, neb zde nedemonstrovali mamuti. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat