Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 14. listopadu 2014

Kim Il Sungovi ideologické a teoretické úspěchy při rozvoji rybářství

Pjongjang, 13. listopadu (KCNA) -- President Kim Il Sung publikoval mnoho prací ukazující cesty, kterými by se měl vydat rybářský průmysl a učinil nesmrtelné ideologické a teoretické úspěchy pro rozvoj rybářství země.

Už během období boje protijaponského odboje zdokonalil dalekosáhlý plán rozvoje rybářství v Korei, která je obklopena třemi moři.

V době vedoucí k budování nové země po jejím osvobození objasnil pozici a důležitost rybářství v rozvoji národní ekonomiky a vytyčil důležité úkoly, které musí být splněny při organizaci podniků a svazů rybářů na masové úrovni a zvýšení jejich role.

Když předvídal vítězství ve Vlastenecké osvobozující válce, tak byla tato v plném proudu a on podtrhl potřebu průzkumu a výzkumu k rozvoji pobřežní mořské kultury a šlechtění ryb a budování rybářství založené na Džuče. Poskytl důležitá vodítka pro co nejrychlejší obnovu zničeného rybářského průmyslu k normálu z prachu války.

Džuče 65(1976) svolal schůzi aktivistů rybářského průmyslu na východním pobřeží o jeho vědeckých a situačních analýzách země a vydal práci "Důsledně implementujme rybářskou politiku Strany".

V této práci vytyčil úkoly k obratu v rozvoji rybářství včetně otázky výstavby moderních rybářských lodí a jejich proměny na mnohostranné prostředky a zlepšení a posílení rybářské vědy a práci o výuce technického personálu.

Během poslední periody svého života vydal práce vytyčující úkoly k rozvoji národního rybářského průmyslu.



To by mě zajímalo, jestli někdy vydal Kim Il SUng důležitý úkol, aniž by o tom psal práci. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat