Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 13. listopadu 2014

Kim Čong Unovo vedení je motorem KLDR

Vedení Maršála Kim Čong Una je ohromující hnací silou velkého národa hory Bekdu, plného dynamismu.

Jím vedená Korejská strana pracujících povede zemi a revoluci k vítězství a promění všechny sny a ideály lidu na skutečnost.

Vedení KSP je silnou hnací silou k vydláždění cesty pro Korejskou revoluci na sněhem zaváté cestě v nové éře. Slouží jako vždy vítězný cenný meč, který uspíší konečné vítězství v boji za obranu socialismu a motoru umožňujícímu skok kupředu a změny.

Vedení KSP ve stejné době slouží jako motivační síla pro entuziasmus a zázraky, jelikož zapaluje srdce všech vojáků a lidu vřelou milující péčí.

Nové století Džuče je neprošlapanou cestou kde musí vystát množství potíží a zkoušek. Jakou cestou by se měla KLDR vydat v této éře? Je to zásadní otázka, která rozhoduje o vítězství a porážkách Korejské revoluce.

Kim Čong Un vykonal prověrku 105. tankové divize stráže Soul Rju Kjong Su KLA v Novém roce 2012. Byl to historický okamžik, který dal odpověď naléhavé otázce položenou érou a revolucí.

Možnost nezávislosti, Songunu a socialismu je historická událost která zaručuje věčné vítězství a skokový pokrok Džuče Korei.

Boj za obranu socialismu Korejského stylu v novém století znamená frontální konfrontaci v pravém slova smyslu jako konfrontaci a ukončení imperialismu se uskutečňuje na všech vrstvách sociálního života bez předku a zadku a jako frontální boj vyžadující zapojení mentální a fyzické síly celého státu. Vedení KSP dokazuje vítězstvím nad imperialistickým agresorem za vítězstvím, že je nesrovnatelnou silou, která je schopna průlomu v obraně socialismu.

Kim Čong Unova láska k lidu je jeho šlechetnou vlastností a představuje přirozenost Strany.

KLDR zůstává silnou ne kvůli svému bohatství a moderním zbraním, ale kvůli vřelé lásce k lidu. Síla založená na lásce je věčná stejně jako síla lásky žije dokavaď žije člověk.

Je neotřesitelnou vůlí armády a lidu KLDR užívat si slávu pod vedením Kim Čong Una.

Jeho vedení je podporované a prováděné lidem znamená největší spravedlnost a nejsilnější sílu.

Národ Kim Il Sunga a Kim Čong Ila bude ještě dynamičtěji postupovat ke konečnému vítězství ve snaze za budování prosperujícího socialistického národa a bude přitom ochraňovat tuto neměnnou pravdu.



Již dlouho jsme tu neměli pořádnou propagandu a vymývání mozku. Je jasné, že konečné vítězství se brzy dočkáme, což mimochodem Rodong Šinmun slibuje již skoro 70 let. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat