Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 6. srpna 2014

Objeveny stromy s nápisy

Nejméně 20 stromů s nápisy byly nedávno objeveno v přírodním lesích hor Rangrim v kraji Rangrim provincie Džangang. Jedná se o bitevní místo během období protijaponského odboje. Hesla na stromech vysoce oceňují Presidenta Kim Il Sunga a Kim Čong Suk, protijaponskou válečnou hrdinku.

V dubnu přijal vážený Maršál Kim Čong Un kroky k objevení více stromů s nápisy, relikvií a pozůstatků z období protijaponského revolučního odbojev zemi a tím oslavit nesmrtelné revoluční činy velkých osob hory Bakdu.

Členové objevného týmu důkladně prohledali oblast, šplhali po různých horách a vrcholcích včetně hory Rjonhua, Uagal a Huisek. Našli více jak tisíc mrtvých stromů, spadlých stromů a oloupaných stromů. Po té výzkumníci ze služby údržby Revolučních míst Hamhungské pobočky Státní akademie věd a funkcionáři kraje společnou silou odhalili nápisy na stromech.

Díky jejich oddané snaze bylo nalezeno 20 nápisů jako "Brilantní velitel Generál Kim porazil japonskou armádu ve všech částech země" a "Krajané domoviny zapojte se do protijaponské války po vzoru protijaponských hridnů".

A na místech domů bylo nalezeno přes 80 pozůstatků 55 druhů, které používali jednotky podzemních revolučních organizací.

Všechny budou uchovány v Rangrimském revolučním museu.



V KLDR stačí na rozkaz ze shora vyrazit do lesa a hned je nalezeno mnoho zarušeně autentických 100 let starých betonových stromů s nápisy. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat